Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | juni 28, 2017

Bättre jobb med ett fint skrivbord ★

Hej onsdag och hej på er bästa bloggisläsare! Hoppas ni har en bra onsdag so far. Jag sitter hemma och jobbar och stökar undan en hel del olika jobb men snart ska jag gå till Nytorget 6 för att äta en härlig lunch med bla Vanja. Så härligt!!

Men först ska jag svara på lite fler mejl, förbereda lite inför vår stora lansering nästa vecka (berättar mer om det snart) och så ska jag fota en bild till ett samarbete. Så jag har en hel del att göra..

Och det är lite extra kul att jobba i dag för jag har massa nya kontorsprylar från mitt favoritmärke Ban.do här hemma på bordet. Fina va? Man blir ju så glad och peppad av att ha härliga, snygga och inspirerande prylar omkring sig! Och jag tror ju till 100% på att man gör ett bättre jobb om man har fina kontorsprylar 🙂

Det är ju sista veckorna nu innan semestern och det är lite fööör mycket att göra men jag försöker ta det lite lugnt. I dag skippade jag morgonpinningen för att sova ut vilket var superskönt och i går släppte jag jobbet för att gå och träna och meditera. Jag lär mig 🙂

Och sist men inte minst måste jag visa detta underbara skal som också är från Ban.do. Huuuur gulligt? Älskar det! Vi hörs sen, puss puss!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Bättre jobb med ett fint skrivbord ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller med! På mitt skrivbord har jag färgglada pennor, skrivböcker, blommor och så min favorit mugg som det står ”follow your dreams” på. Utan dessa saker är jag inte nå peppad på att sätta mig vid datorn och jobba 😀

    Svara
  • När jag ska måla hemma behöver jag alltid plocka och fixa hemma först. Gärna ha massa blommor framme och plcoka undan allt strunt. Inspirationen flödar ju finare och mysigare jag har det hemma 🙂 Kan tänka mig att det är detsamma som när man ska jobba hemma.

    Svara
  • Grymt att du lyssnar på kroppen och prioriterar ditt välmående! Håller helt med dig om att man jobbar bättre om man trivs på sitt kontor ?

    Svara