Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | augusti 4, 2017

TÄVLING! Vinn Bff-happitudetröjor

I detta inlägg förekommer reklam för Happitude

Dream Team ? Jag och mina nya, underbara, bästa kollega Annie på Happitude/Urban Gloss-kontoret. Jag vill tipsa er om att du nu kan VINNA TVÅ HAPPITUDETRÖJOR till dig och din bff som ni såklart själva får välja färg och text på 🙂

En superenkeltävlings som du hittar här! 

Lycka till! ?


2 kommentarer2 kommentarer om “TÄVLING! Vinn Bff-happitudetröjor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul tävling! Älskar Happi-tröjorna de är då fina!!

  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag är It Girls nya redaktör och jag hörde av mig till dig för ett tag sen om It Girls facebooksida. Jag undrar om du skulle kunna lägga till mig som admin för den? Jag har skickat en vänförfrågan till dig.
  Jag förstår att du har haft annat att göra. Njutit av semester och fantastiska resor t.ex. 😉 Men jag hoppas du ser detta och att du kan hjälpa mig.
  KRAM <3

  Svara