Tisdagslooken!

Glad tisdag! Hoppas ni har haft en fin dag! Jag har haft en underbar dag med min soul sister Vanja, mer om det i morgon i veckans poddis! Nu tänkte jag visa er hur jag såg ut i dag 🙂

Jag drog på min röda, prickiga klänning från Gina tricot, en rosett i håret och hade först ett bälte i midjan som jag sen tog av. Känner att jag måste passa på att ha alla mina fina klänningar nu när det är så varmt och skönt ute!

Jag har verkligen haft en härlig vibe i dag (mer om det i veckans poddis) och det är mycket tack vare det jag gjorde i går 🙂 Ni som har koll på Instagram Stories vet annars får ni höra i veckans poddavsnitt i morgon 🙂

Nu ska jag byta om till träningsbrallor och sneakers och ge mig ut på långpromis med en kompis. Hoppas ni får en mysig kväll! Puss och kram!

3 reaktioner på ”Tisdagslooken!”

  1. Hej. Såg på din instagram att du har piercing i örat. Inte dom vanliga hålen, men i brosket. Om du förstår vad jag menar :). I alla fall så har jag funderat länge på att ta hål där, men den känns som att det skulle göra väldigt ont. Läker det bra?

    1. Jag är inte Josefin, men för mig växte min sån piercing ut 🙁 så jag fick ta ut den. Om du menar den i den lilla fliken innan kinden börjar. Men sådant brukar ju piercarna se, om fliken är för liten. Rekommenderar dock att gå till en “riktig” piercare istället för till någon som skjuter med håltagningspistol! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *