Happy 28!

Hurra, hurra för mig i dag som fyller 28 år ? Jag älskar att fylla år och känner mig riktigt redo för 28. Just nu sitter jag på ett tåg mot Göteborg och Way Out West och i dag ska jag se till att fira mig med alla roliga fester och spelningar som kommer vara! Sen nästa helg hemma i stan ska jag fira med mina underbara vänner ?

28 bast alltså, det känns för mig som en “första” riktiga vuxna åldern. När jag tänker tillbaka på att jag bara var 26 år förra sommaren känns det superlitet. Jag älskar att bli äldre och jag har ingen som helst åldersnoja. Heja 28!

Jag är så tacksam för att allt jag fått uppleva i mina hittills 27 år här på jorden. Så många roliga, jobbiga och lärorika stunder som har gjort mig till den jag är i dag. Och den personen är jag väldigt nöjd med. Och nu är jag taggad på att se vad som kommer hända mig som 28åring. Spännande!

Det är ju något speciellt med att fylla år tycker jag. Samtidigt som jag blir äldre känner jag mig som ett barn för en dag. Alla grattishälsningar gör mig så glad och alldeles sprallig!

Man vet ju aldrig vad som händer i livet oavsett hur mycket man försöker planera och fixa för sig själv. Just nu ser det inte alls ut som jag trodde för bara några veckor sen men det är okej. Allt har sin mening och det är för att det finns något bättre som väntar. Det tror jag på i alla fall ? Och jag känner att mitt 28 kommer bli ett bra år!

Och jag blir också extra tacksam för allt jag har. Tacksam för att ni finns och är med och läser, tittar, lyssnar och kommenterar. TACK för att ni finns och gör att jag får leva min dröm ? Dream big!

Nu jäklar ska jag fira att jag fan fyller år, så jäkla kul! Puss på er och ha världens bästa dag! Vi ses på Instagramstories!

22 reaktioner på ”Happy 28!”

  1. Åå grattis Jossan! Vilken fint inlägg. Som en kärleksförklaring mot dig själv, helt fantastiskt ju. Kram på dig❤️

  2. Stort grattis finaste Jossan!! Underbart inlägg!! Ha en helt fantastisk dag!
    Du är värd allt det bästa ❤️

  3. Åh massa massa grattis på födelsedagen Josefin!!✨?✨ Du är en sån himla stor inspiration o känns verkligen som en glädjespridare o energispridare! Ditt driv verkligen inspirerar o lyyyser igenom hela bloggen! Ser upp till dig så mycket verkligen! Hoppas du får en FANTASTISK födelsedag!!✨?✨?

  4. Grattis på din dag!!! ??? du är en så stor inspiration som visar att allt går så länge man kämpar!

    Ha en dunderbra dag ??

  5. Stort grattis på din dag ?!! Hoppas du får en fantastisk, härlig, underbar dag fylld med kärlek och skratt ?

  6. Grattis i efterskott!! 😀 Men om du fyller 28 så har du väl levt i 28 år? Tänkte på att du skrev “Jag är så tacksam för att allt jag fått uppleva i mina hittills 27 år här på jorden.” Haha eller är det jag som tänker helt fel?? Blev så snurrigt. Kram!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *