Let´s have a fun week!

Happy Monday på er bästa ni! Hoppas ni har en bra start på veckan. Jag vaknade och kände mig överkörd i morse.. Jag hade en sån galen huvudvärk och kom inte ur sängen fören vid nio.. Då tog jag en dusch, en kopp kaffe, drack vatten, åt frukost och började planera min roliga vecka och nu känns allt mycket bättre. Det kommer bli en fullspäckad vecka, den första efter sommaren och det känns skönt! Jag älskar att vara back on track!

Hur gulligt att ha klistermärken i sin kalender? Det gör ju veckan så mycket roligare!! Blir så glad varje gång jag tittar i min nya kalender som jag hittat på ban.do!

Kom ihåg att det mesta handlar om inställning, om du vill ha en rolig vecka kan du få det om du väljer ett positivt synsätt. Let´s do this!! Have fun! Puss J

7 reaktioner på ”Let´s have a fun week!”

 1. Lene Strøm Finnerty

  Hei 🙂 hvor har du kjøpt de fine klistremerkene?
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem fra lene x

 2. Du är så inspirerande! Ha en fin måndag ??. Tänkte tipsa om en blomma som jag tror skulle passa in hos dig! Den heter doktor Westerlund, helt underbar ??. Doftar så gott ?.

 3. Hur funkade det att beställa ifrån ban.do? Vad det frakt osv? Isf hur mycket låg det på? Sååå tacksam för svar!!!???

  1. josefindahlberg

   Hejsan, jag beställde och ja det tillkommer ju frakt och tull. Men tog inte alls lång tid. Tips att gå ihop med någon annan när du beställer så kan ni dela på frakten :)) Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *