YAY! 5000 Power babes!

Alltså wow, nu är vi fler än 5000 brudar i min Facebook-grupp Power Babes! Så ballt ju! I gruppen peppar vi varann, drömmer stort, delar personliga stories och tipsar varann om saker som gör livet härligare! Om du inte är en av alla 5000 tjejer – bli det nu! (Klicka här!) PUSS J!

10 reaktioner på ”YAY! 5000 Power babes!”

 1. Hej Josefin! Har kommer en liten ovanlig fraga.
  Du fragor ofta oss vad vi vill ha mer av och vad vi vill lasa om. Du delar med dig av bilder, text, videos, och tiden du lagger pa allt detta. Men far man fraga tillbaka: vad vill du ha av oss?
  Eftersom du jobbat med detta ett tag, sa har du nog valdig bra koll pa vad det innebar for dig nar vi till exempelt delar ett inlagg eller lagger up det pa pinterest, etc. Jag personligen har inte sa bra koll pa hur stor paverka en liten delning gor, men om du vill ha mer trafik eller finnas mer pa pinterest, etc., sa beratta garna vad vi kan gora for dig. 🙂
  Foljer man dig och gillar materialet, sa tror jag garna att andra delar!

  1. josefindahlberg

   Men alltså AMANDA!!! Vilken fin kommentar <3 <3 <3 Så otroligt snällt!! Jag blir bara så glad över att ni går in och läser och framförallt kommenterar. Det peppar mig massor <3 KRAM!

 2. Men hur grym är du inte!? Ursäkta att jag skriver till dig lite varstans ifrån. Sjukt oproffsigt, men jag är bara så genuint superimponerad av din värme och din patos. Vilka helgjutna initiativ!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *