Happy Monday Outfit!

Glad måndag!! I dag var det verkligen en helt jäkla otroligt grym start på den här veckan. Jag och Vanja hade lite av ett DRÖMMÖTE! Lite mer av det avslöjar vi i veckans podd som kommer ut som vanligt på onsdag ?

I morse var det en sån där morgon där jag satt och jobbade i morgonrock fram till fem minuter innan jag skulle gå hemifrån. Så jag slängde på mig ett par lösa Levisjeans (som alltid funkar) och min gulliga blus från Gina. Blev ju rätt bra ändå! En liten gullig måndagslook lixom! Hoppas ni har haft en magisk dag!! Nu ska jag svida om till yogakläder och gå till dagens pass. Namaste 😉

10 reaktioner på ”Happy Monday Outfit!”

 1. Hej!! =) Jag vill jättegärna beställa lite stickers och en kalender från bando, man blir ju så glad av dem! Du har möjligtvis inte någon rabattkod eller så därifrån? Haha tänkte jag chansar och frågar! 🙂 Kram

  1. josefindahlberg

   Njaa, jag köper som vanlig kund 🙂 Men snart har jag ett ännu bättre tips!! ;)))

 2. EmmaW@hotmail.com

  Tack!! Men dina bilder har lite “kornighet” i sig. Är det för att du inte fotar med mobilen eller lägger du på något mer filter efter vsco filtret? <3

  1. josefindahlberg

   Jag lägger på lite “Grian” när jag lägger på filter för jag gillar att det blir en lite vintage känsla men ibland blir det så automatikst om jag fotar med telefonen när det är dåligt ljus. Så blandat 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *