Vill du praktisera hos oss i höst?

Som ni vet jobbar jag ju med tröjmärket Happitude som jag startat tillsammans med N24-gruppen och nyligen har vi även lanserat vårt beautymärke Urban Gloss! Vi är ett e-handelsteam som nu letar efter en praktikant till hösten.

Vi letar efter någon som pluggar inom e-handel, marknadsföring, sociala medier, kommunikation och liknande som älskar att testa nya grejer, gillar att ta för sig, få saker att hända, som är kreativ och vill vara en del av vårt härliga team. Är det du? Eller någon du känner? Tipsa! Och mejla annie.rapp@nyheter24gruppen.se med ditt CV och personligt brev om varför du vill praktisera hos oss i höst!

Kom igen nu alla Power Babes, just do it! Kanske blir det vi som jobbar ihop i höst, så himla kul! Puss J

5 reaktioner på ”Vill du praktisera hos oss i höst?”

  1. Eftersom att det är praktik antar jag att de inte kommer göra det, en praktikplats är ju en chans och möjlighet att testa på och komma in i branschen 🙂 Få erfarenhet av det en vill jobba med. Ser bra ut på CV:t även som alla såklart inte har möjlighet till att bara praktisera pga ej betalt

 1. Vera Danielsson

  Tjena Josefine!
  Jag är jätte intresserad men undrar om det ett krav att man studerar?
  Jag har precis sagt upp mig från mitt jobb som “social media and marketing support manager” för “Yorica!”, ett startupp företag i London (@yoricamoments).
  Jag flyttar tillbaka hem till Stockholm nu i höst och är i ett stort behov av ett nytt intressant jobb!
  Betalar ni praktikanten och är detta en position ni endast erbjuder under hösten 2017?

  Tack på förhand! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *