Inredningsinspo: Mitt nymöblerade vardagsrum

När jag frågade efter vad ni ville ha mer av på bloggen så var det flera som skrev att ni ville se mer av min lägenhet så här kommer lite bilder från mitt vardagsrum. Så som det är nu. För som ni vet gör jag ju som ganska ofta här hemma. Jag älskar att flytta runt och förnya. Och nu har jag tex ställt ut mitt bord på ett nytt sätt.

Det är ju ett slagbord så det går att ha på flera olika sätt och på senaste tiden har jag haft det ihopfällt så det är mycket mindre men efter min middags i lördags har det fått stå kvar så här, alltså dubbelt så långt. Känns superbra tycker jag, just nu i alla fall 🙂

Den andra delen av vardagsrummet som jag gjorde om i somras är min bokhylla/tv-hörna. Den är jag också supernöjd med! Jag får både plats med massa saker samtidigt som det ser fint ut. Jag älskar ju saker som ni alla vet och älskar att ha mina saker framme. Det inspirerar mig!

Så i min bokhylla får mina böcker, ljus, vaser och några skor bo. Hyllorna kommer från IKEA och finns både i den här höjden och mycket högre (de vi har på Urban Gloss kontoret) superfina tycker jag, tips tips!

Psst! Spana in den tredje delen av mitt vardgasrum här!

8 reaktioner på ”Inredningsinspo: Mitt nymöblerade vardagsrum”

 1. Hej!
  Gud vad fint du har det, blev riktigt inspirerad att möblera om lite själv i min pyttelägenhet? En sak jag speciellt gillade är den elefanten med ett ljus i på bordet, älskar verkligen elefanter, var är den ifrån??

  1. josefindahlberg

   Visst är den fin 😀 Jag fick den av Vanja i födelsedagspresent och den kommer från indiska 😀 Kram!

  1. josefindahlberg

   Vet faktiskt inte vad de heter men sök på hylla på ikea så kommer de säkert upp inom kort 🙂

 2. hej! jag tänkte bara fråga var kommer din guldiga flamingo (?) som du har på ditt vardagsrumsbord ifrån? såååå super söt! 🙂

  Allt gott, Johanna

 3. Christine Jonsson

  Hej! Gud så fint!! En fråga: VART kommer ditt superfina tidningsställ ifrån? Är på jakt efter ett liknande själv :))) Massa kramar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *