My Love Outfit!

Huuuur fin är den här tröjan som jag köpte på H&M förra veckan. Älskar den!! Det var länge sen jag hade jeans och en randig tröja (det bodde jag typ i för några år sen) men nu när jag hittade den här känner jag att det kommer bli mer ofta. Så fina detaljer!

Det här hade jag på mig i dag och kände mig riktigt fin och glad i min lilla Love-Outfit!

Min nya favoritgrej med hårband var såklart på också! Så fin detalj tycker jag 🙂

Och till det ett par av mina vintage Levis jeans. En skön, enkel och fin tisdagslook helt enkelt! Love J

7 reaktioner på ”My Love Outfit!”

  1. Hej Josefin!
    Jag måste bara säga att jag blir så inspirerad av alla dina berättelser och tankar om yoga. Nu är det såhär att jag blivit sugen på att börja köra yoga själv. Tyvärr finns det inte så många yoga-ställen eller gym i min stad som erbjuder yoga. Så undrar om du kanske skulle kunna tipsa om nån bra yoga man kan köra hemma? Kanske på youtube eller nån cd som man kan köpa!
    Tusen tack på förhand. Så mycket kärlek till dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *