Dagens (rockiga) Outfit!

I dag drog jag på mig en lite mer rockigare outfit än vad jag haft på länge. Jag hade ju en mycket mer rockig stil förut och ibland blir jag sugen på att dra på skinnjackan och kängorna och i dag är en sån dag!

Jag har på min mina superstora solisar från Céline, skinnjacka från H&M (Ny!), tshirt från & other stories, jeans från Levis och kängor från Zara.

Och så svepte jag in det hela i min fuskpälskrage från Zara som jag hade typ varje dag i vintras. Den är så fin att ha till skinnjacka tycker jag och nu när hösten närmar sig lär jag börja ha den mycket igen 🙂

Älskar mina kängor som jag köpte på Zara för typ en månad sen, älskar att de är pimpade. En perfekt detalj för att liva upp en vanlig vardagslook! Puss J!

9 reaktioner på ”Dagens (rockiga) Outfit!”

  1. Hej! Din skinnjacka är såå snygg! Men jag hittar inte den på H&Ms hemsida, vet du om den kommer in senare?

    1. josefindahlberg

      Jag tror att den redan är slut… tyvärr. Men kanske kommer in igen 😀 Håll utkik!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *