Stockholm Fashion Week Dag 2! (Min outfit, H&Msviten & Emilia De Poret)

Glad torsdag på er bästa ni som jag inte vet vad jag skulle göra utan. Hoppas ni har en superbra dag! Jag sitter just ni hemma på soffan i sköna myskläder, bloggar, svarar på mejl och dricker te. Jag kom hem från modeveckan för någon timme sen och var bara på en visning i dag.Det kändes lagom för mig. Så jag började dagen med att spana in duktiga Valeries visning som var supertjusig!

Det var mycket färg och mönster och det älskar man ju! Men det var också mycket tjusigt att titta på på front row. Och både färg och färgglatt där också, så härligt!

Tack för en superfin visningar Valerie!

Efter visningen sprang jag på min favorit Emilia De Poret, jag älskar hennes och Ebbas podd Säker Stil. Jag skrattar ofta högt ihop med dem. Tips att lyssna på den om ni inte redan gör det 🙂 Och till min stora glädje gillar hon min och Vanjas podd. Så roligt!! Heja dig Emilia, så härlig, proffsig och otroligt inspirerande!

Jag och Andreas var inte riktigt lika färgglada som alla på visningen.. Men var ju såklart tvungen att ta en bild på våra otroligt matchade outfits!

Efter visningen jag till H&Ms svit som de har under Fashion Week. Jag testade lite nyheter, käkade lunch och hände med alla härliga tjejer!

Fint med prickiga fötter 🙂

En riktigt bra dag alltså. Jag älskar ju faktiskt kläder och stil så att få vara i dessa miljöer är ju otroligt inspirerande! Jag vill bara rensa och styra upp min garderob nu. Skulle behöva en större bara… Kanske måste flytta igen… Haha, kollade på riktigt på Hemnet heeeeela kvällen i går. Så peppad! Kanske en ny lägenhet till vintern? Haha.. Nu när ska jag jobba undan lite mer, hoppas ni får en mysig kväll! Puss J!

16 reaktioner på ”Stockholm Fashion Week Dag 2! (Min outfit, H&Msviten & Emilia De Poret)”

 1. Hej!!! Vart kommer den asnajsiga fluffiga koftan/jackan du har på dig på bilden med Andreas??? Love it!!

 2. Älskar hur du kompletterar dina outfits m en snygg hatt, det lyfter verkligen en hel outfit! Kan du inte göra ett inlägg m tips på lite hattar som är snygga?

  1. josefindahlberg

   Åh tack, ja jag hade alltid hatt förut men inte haft på länge men håller med!! Ska kika efter snygga hattar att tipsa om 🙂

 3. Låter underbart ju! ☀️
  Har en liten fråga! Vore nämligen sjukt kul att få höra dina tips efter Stockholms fashionweek.. vilka färger, stilar, accessoarer, skor, mönster osv osv. Som enligt din uppfattning, är “ett måste i höst”! Alltså få en liten inblick/tjuvtitt i hur höstens mode kommer att se ut??⚡️
  Hoppas du mår bra, kram!✨

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *