Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:30 | september 6, 2017

YAY – Äntligen är den stora dagen igång!

Reklam för Urban Gloss

Alltså peppen jag känner i dag!! Äntligen har vi vårt lanseringsevent för Urban Gloss i vår UNDERBARA studio! Hur snyggt? Jag är SÅ nöjd!! Kom förbi! Ni hittar oss på Adamsky Studios (Åsögatan 115) och vi är här fram till 17 🙂 Hoppas vi ses! Puss J


5 kommentarer5 kommentarer om “YAY – Äntligen är den stora dagen igång!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas det blir ett super event!

  Svara
 • Tack gulle dig!! <3 SÅ rolig dag!!

  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag lyckas inte följa dig längre på bloglovin 🙁 Vet du om det e nåt som strular? Har försökt avfölja och sen pånyttfölja. Men du dyker inte upp i min feed. Såå tråkigt då jag gillar dina färgstarka inlägg om dagarna 🙂
  /Fia

  Svara
 • Jag har kollat upp det och hoppas få hjälp snart 🙂 Kram!

  Svara
 • Själv hann jag inte dit idag. men jag hoppas VERKLIGEN ni hade skoj!!! Och jag hoppas på fler event någon gång 🙂 KRAAAAM

  Svara