Dagens outfit – hösten är här!

Nu känner man verkligen att hösten är här och det är dags att plocka fram alla stickade tröjor. Så mysigt! I helgen shoppade jag loss lite här på söder och hittade den här mysiga tröjan. Så himla skön och jag tror att jag kommer bo i den en hel del under hösten 🙂

Superfin och sååå mjuk – hittas här! (annonslänk)

Till tröjan hade jag ett par Levisjeans, min leoscarf jag köpte på Zara för ett par år sen och mina nya boots från Flattered som är HELT MAGISKA! Typ de skönaste skorna jag haft!

Så länge det inte är regn och blöt så ÄLSKAR jag hösten. Min favoritårstid. Det ligger lixom något magiskt i luften. Den första krispiga luften gör mig taggad på en nystart efter sommaren, både på jobbfronten och garderobsfronten. Nu vill jag bara frossa i mysiga tröjor och snygga jackor! Vad är ni på jakt efter till er höststil? Puss J

5 reaktioner på ”Dagens outfit – hösten är här!”

  1. Jag har rensat och rensat och rensat i min garderob och nu vill jag fylla på lite! men vet inte med VAD, haha. Eller jo, vill ha en massa fina blusar men tycker många är så “business” och vill hellre ha lite bohem/rockiga……. skulle också behöva fler skor. och typ nått att ha över mina kortärmad tshirts/toppar som funkar på jobbet, men inte en megastickad tröja för blir liksom SÅ varmt :))) *ilandsproblem*

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *