Att ge sig själv en skön morgonstund!

God morgon på er fina ni! Jag har precis kommit hem från en promis längs vattnet. Så himla skönt! Nu ska jag sätta mig på mattan och meditera och stretcha ut kroppen lite innan jag ska sticka in till stan på möte. Så himla härligt att ge sig själv en så bra start på dagen som möjligt 🙂 I går tände jag ljus och hängde på matten i en halvtimme innan jag drog i gång dagen. Så bra start!

Så skönt att ha tid för att sätta sitt mindset för dagen, få igång andningen och börja dagen med en mysiga känsla i kroppen. Det händer ju INTE direkt varje morgon. Ofta blir det stressigt och jag borstar tänderna samtidigt som jag försöker ta på min skorna. Men men det är otroligt härligt när man väl får till en härlig och lugn snart 🙂

Nu ska jag fortsätta njuta av min morgonstund innan min fullspäckade dag med möten och events drar igång. Hoppas vi ses sen!! Ha en härlig tisdag! Puss J

9 reaktioner på ”Att ge sig själv en skön morgonstund!”

  1. Hej! tack för fin blogg.
    En liten fråga, svara om du kan svara hehe fattar att det är lite hur långt är ett snöre-fråga.
    Vet du någon kul lokal i Stockholm man kan hyra för en sittning på 35 personer ? vi kommer även ha live gig, fotoutställning och presentationer. Letar efter något som inte är en riktig festlokal liksom, utan mer en atelje, lägenhet, cafe, studio, hidden gem…. Kram! Någon annan som vet kanske?

  2. Lyssnade precis på ert poddavsnitt från i november förra året där ni tipsade om hur man vänder en dålig morgon till en bra dag, och era bästa morgontips! Vore kul med ett nytt sånt avsnitt nu snart ett år senare, hur ser era morgonar ut nu och har ni nya tips?
    Tack för världens bästa podd av världens bästa Josefin & Vanja! ✌?✨❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *