Sånt enkelt knep för att göra helgen ännu mysigare!

Sååå härligt med helg! I går flyttade jag ut min madrass till vardagsrummsgolvet och hade sleepover. Så himla mysigt och världens enklaste sätt för att mysa till det på helgen, tips tips! 🙂

Och i morse blev det superfrulle i sängen, mums!

Jag gjorde Acaibowl med massa god topping och avokadomackor, det skulle jag gärna äta till frukost varje dag 🙂

Jag blev kvar här halva dagen, så skönt att bara ta det lugnt och chilla.

Jag bloggade lite och kollade på..

“Love Happens” – så mysig film!! Den här dagen blev verkligen en perfekt start på helgen 🙂 Så skönt att bara mysa runt och återhämta sig efter veckan! Det kommer bli fler myshelger på vardagsrumsgolvet i höst. Hoppas ni har en härlig helg! Puss J

8 reaktioner på ”Sånt enkelt knep för att göra helgen ännu mysigare!”

  1. Åh, vilka SUPERtofflor, och världensfinaste morgonrock! Var är de ifrån?! *dör lite av längtan efter tofflorna*

    1. Tänkte också på det ^^ vore ju himla mysigt å höra! Eller oavsett så ser det sjuuukt mysigt ut! Önskar jag hade större vardagsrum så jag också kunde göra såhär! 😀 (haha japp, jag har det verkligen såååå minimalt… xD)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *