Massa jobb, höstlöfte och min nya blus!

Hej på er fina ni, hoppas ni har en härlig tisdag. Jag har haft en superbra dag och har haft fullt upp! Jag började dagen här på Urban Gloss kontoret med möten med mina grymma brudar och efter det åt jag lunch med min syster som är i stan, så härligt!

Efter lunchen tog jag mig tillbaka hit och har suttit och jobbat med massa olika saker. Och jag känner mig både tacksam och lite rädd för att alla jobb kickat i gång. Jag ÄLSKAR ju att jobba och jag är så himla glad över att få göra det jag gör. Men jag är också lite rädd nu när jag känner att allt drar igång igen efter sommaren + att jag ska skriva klart min bok på det…

Därför är det så himla viktigt att jag får till mitt höstlöfte med att yoga två gånger i veckan så att jag inte är för stressad utan att jag ger mig själv den återhämtning jag behöver. Men den här veckan är det iof lite väl mycket eftersom jag ska RESA BORT på torsdag! Så härligt! Mer om den resan snart. Men därför behöver jag verkligen jobba undan innan jag sticker 🙂

Jag känner mig egentligen inte så stressad nu utan det är mer att jag är rädd för att bli stressad. Så det är ju en helt onödig känsla även fast det är bra att jag är vaksam såklart. Nu ska jag sticka i väg på en Petras event men sen blir det yoga och meditera som gäller 🙂 Och kolla på Idol ikväll, hur bra är det?! Älskar!

Så mycket info i detta inlägg, haha… Men är så nöjd över min nya blus också, älskar färgen och mönstret. Ni hittar den här!! Annonslänk!

Jag får fortsätta göra min grej helt enkelt, alltså jobba på och håll i yogan. Så får jag det bästa av två världar 🙂 Jag mår verkligen bra av att ha mycket att göra, jobba hårt och ta mig framåt men mår också så bra av att stanna upp, uppskatta det jag har och njuta. Så den kombon blir verkligen en stor prövning att få till i höst. Men jag känner mig peppad på att ta mig ann utmaningen 🙂 Nu kör vi! Ha en underbar kväll! Puss J

14 reaktioner på ”Massa jobb, höstlöfte och min nya blus!”

  1. Alltså jag gillar när det är mycket info i inläggen haha! Så roligt att läsa om andras perspektiv och situationer ju 🙂 låter som att du har en bra plan, och grymt att du redan nu identifierat att det är en rädsla och faktiskt inte stress som spökar. Ha en mysig kväll du med!

  2. Din blogg är helt fantastisk! Får så mycket inspiration av dig! Skulle inte du kunna dela med dig av din resa rent yrkesmässigt? Hur du har arbetat dig till där du är idag och lite tips om hur man tar sig dig. Jag ska snart söka till Högskola och är intresserad av dina tankar kring Inriktning och hur visste du vad du ville studera?

    <3 <3

    1. josefindahlberg

      Lyssna på vår podd 😀 Vi har pratat massor om det. Kolla på titeln så kommer du se vilka som är relevnta 😀 <3

  3. Tycker att det märks att du verkligen tagit ansvar för den här delen av ditt liv och börjat se till att du inte jobbar ihjäl dig. Andra år har du ju sagt gång på gång att du måste “sluta stressa”, men nu har du aktivt också gjort något åt det! Det kommer säkert komma stressiga perioder, men som du säger måste man också återhämta sig vilket du verkar göra nu. Heja dig Jossan! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *