Sjukt rolig tisdagskväll med trolleri och glass i stora lass!

Hej på er fina ni, jag sitter på flygplatsen i Paris för några timmars mellanlandning innan vi flyger vidare till Marrakech så jag tänkte passa på att visa lite bilder från Petras event i tisdag som var SÅ ROLIGT!

Vi var där för att smaka på Magnums nya glass som var SÅ god!! Jag var i heaven såklart, det var glass och godis överallt ?

Och det roligaste på kvällen var att Brynolf och Ljung kom och trollade för oss! SÅ HIMLA KUL!

Alltså man blev ju helt galen av alla trick de gjorde! Så härligt att få uppleva på så nära håll!

ALLA filmade såklart!! Haha..

 Alltså det sjukaste tricken när han fick våra kort i munnen att bytas med varann genom att titta på varann. HELT SJUKT!! Jag hade skrivit min signatur på mitt kort och satte i munnen, efter det skrev han på sitt kort och satte i munnen men så helt plötsligt hade vi varandras. SÅ GALET! Jag tror att de är trollkarlar på riktigt!

Så galet snygg svit!!

Tack för en grym kväll! PUSS J!

2 reaktioner på ”Sjukt rolig tisdagskväll med trolleri och glass i stora lass!”

  1. Först: jag älskar din blogg! 🙂
    Varifrån kommer ditt fina regnbågsskal till mobilen??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *