Sjärnor & hjärtan till frukost!


Happy Friday på er fina ni! I dag studsade jag verkligen ut ur sängen när klockan ringde, jag kände mig så klar med att sova haha och hade värsta energin, händer inte så ofta men så skönt ju! Jag har ju varit småsjuk i över en vecka, förkyld, ont i halsen och huvudet men i dag är det nästa helt borta så jag tror det är därför jag känner mig så pigg 🙂 Så jag sprang i väg till affären och köpte massa frukt för häromdagen hittade jag världens gulligaste formar som jag var så sugen på att använda.

Så här såg min skärbräda ut i morse, HUR GULLIG? Älskar dessa små hjärt och stjärnformar. Man kan göra SÅ mycket med dem. Alla mina frukostar och måltider kommer bli så mycket finare från och med nu 🙂 Tips tips!

Hur fint?

Jag kände att det var för länge sen jag tog en härlig sängbild här hemma så det fick bli frukost i sängen 🙂 Riktigt bra start på denna härliga fredag! Ha en grym dag bästa ni! Vi ses på Instagram Stories (följ mig här!). Puss J

11 reaktioner på ”Sjärnor & hjärtan till frukost!”

  1. Så fint! Och var är den fantastiska filten/överkastet med bananer på ifrån? Fabulous ??

    1. josefindahlberg

      Den ena är mixad fryst mango, blåbär och banan och den andra fryst manga, jordgubbar och banan 😀 så gott!!

  2. Vart är formarna ifrån? 🙂 såna måste jag ju bara ha för att liva upp frukostarna. Och kanske lura i min 1,5-åring frukt dessutom ???

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *