Bananpannkakor till frukost och så redo för helg!


God morgon på er fina ni och god morgon helgen! Så himla härligt med helg 🙂 Även fast veckan gick galet fort! Jag vaknade tidigt i dag så jag har haft en härlig och lugn morgon här hemma! Och nu hoppas jag att det ska bli lite härligare väder för i dag ska vi ut till landet och fixa lite grejer OCH gå på höstmarknad. Så mysigt 🙂 Ikväll blir det hemmakväll och ta igen gårdagens Idol som jag ju missade eftersom man var på gala 🙂 Så mysig dag! Känner verkligen för att ha en lugn och mysig helg. Hoppas ni får en härlig helg bästa ni!! Vi ses på Instagram Stories. Puss och kram!

 

5 reaktioner på ”Bananpannkakor till frukost och så redo för helg!”

  1. Åh vad härligt det låter! Hoppas du får en supermegamysig helg! ? Förresten! I veckans podd nämnde du en karriärscoach (Kristin, om jag inte är helt fel på det). Vart kan man hitta henne?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *