Mitt nya matbord, lördagsfrulle & planer för helgen!

Inlägget innehåller annonslänkar

Alltså jag är SÅ NÖJD med mitt nya bord! Jag har ju inredningsvecka här hemma och gör om för fullt 🙂 Såg ni min nya grejer i sovrummet? Spana in här annars! Det är ju så roligt att göra om och fixa hemma, man blir ju så glad! Älskade att gå upp i morse och få duka upp frulle på nya bordet 🙂

Tidigare hade jag ett stort, ganska klumpigt bord men har länge tänk på att köpa ett runt och nu är det gjort! Det känns så mycket nättare och härligare för rummet – ger mycket mer space! Love it! Bordet hittar ni här! annonslänk

Jag har fått två av fyra stolar, jag köpte två av dessa och två andra som jag ska visa när de kommer 🙂 De här är likadana som de vi har på drömmis. Tycker de är så fina och sköna så ville ha hemma också 🙂 Hittas här! annonslänk!

Älskade den här yogikudden som får vara på en stolen – hittas här! annonslänk – så mysig att sitta på och så fint mönster 🙂
 

Bordet ser lite mindre ut på bild ser jag men det är rätt stort irl 🙂 Man får plats med massa saker, perfekt. Haha! Ikväll ska jag bjuda hem några tjejkompisar på middag för att inviga bordet så vi får se hur mycket mat som får plats 🙂

Jag har haft en så skön morgon. Lugn och härlig! Jag gjorde frukost i lugn och ro, lyssnat på en skön playlist och LÄST magasin. Eller ja bläddrat igenom dem i alla fall. Men det händer ju typ aldrig! Så mysigt! 🙂

Jag slängde ihop lite kvarg med bär och musli och en avokadomacka på det, mums!

Jag känner mig verkligen så nöjd, så himla roligt! Nu ska jag ut och träffa en tjejkompis för en promis på söder och en fika. Sen blir det middag och i morgon har jag INGA PLANER – så skönt! 🙂 Hoppas ni får en jättehärlig helg! Puss på er bästa ni!

Psst! Följ mig på Instagram här!

10 reaktioner på ”Mitt nya matbord, lördagsfrulle & planer för helgen!”

 1. Riktigt snyggt blev det! 🙂
  Tycker ditt porslin är så fint också! Var har du köpt det?

 2. Superfint! Ser alltid så mysigt ut hemma hos dig, varmt, ombonat och personligt liksom. Vi köpte en gammal pinnsoffa till köket nyligen, förmodligen årets bästa köp. Så mysigt att kunna tränga ihop sig och att kunna slänga upp benen och halvligga med en kopp kaffe efter maten:)
  Tack för en alltid lika inspirerande blogg!
  Kram/E

  1. josefindahlberg

   ÅH va mysigt!! Vill så gärna ha en pinnsoffa till mitt nästa kök med massa mysiga kuddar 😀 Och TACK så mycket 🙂 Kram!

 3. Åh så härligt du har det hemma! Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men tycker det är så befriande att läsa dina texter och se dina bilder. Det inspirerar mig! MEN! till en annan sak. Det här med spådamer? Jag vill också gå! Men vart ska man gå? Kan du tipsa? Blev så nyfiken och taggad på detta.

  Tack för en bra blogg <3<3<3

  1. josefindahlberg

   Åh TACK Sofia :)))) Vad glad jag blir!!Jag har fått tips om en spådam – jag tipsa när jag testat 😀 Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *