Snart yogahelg – But first coffee!

Innehåller annonslänk   ★ G O D   M O R G O N   B A B E S ★

Hur mår ni? Hoppas bra! Jag mår strålande och är så peppad på den här helgen som börjar redan i dag för min del. Jag ska nämligen sticka i väg på en härlig yogahelg i Skåne. Så härligt! Men först dags för kaffe!

 Dock inte i Gamla stan utan hemma vid köksbordet MEN den här härliga, fluffiga fuskpälsen fotade vi i går och hur mysig är den inte? Jag är helt kär! Du hittar den här – annonslänk!

Vid lunch i dag sätter jag mig i bilen tillsammans med ett gäng härliga tjejer för en långhelg på ett magiskt ställe som jag var på för ca tre år sen. Vi ska yoga, vandra, äta härlig mat, meditera och rida. Jag är så otroligt peppad på den här helgen. Känner verkligen att den kommer superlägligt och jag ska göra mitt bästa för att njuuuuuuuta hela helgen ❥

Här är en liten video jag gjorde när jag var där sist, 2014. Ha en magisk dag bästa ni! Vi ses på Instagram ❥

 
https://www.youtube.com/watch?v=ahvkwp1jQpk

15 reaktioner på ”Snart yogahelg – But first coffee!”

  1. josefindahlberg

   Alltså SÅ FIN!!! 😀 tack för tipset… Men ja jag kommer knappt in i min hall längre.. Måste rensa! kram!!!

 1. Ida / @im_healthyenergy

  Yogahelg i Skåne låter såååå mysigt!!! Jag ska ha en egen liten yogahelg i Göteborg (har bokat upp tre yogaklasser/dag på olika studios i Göteborg), och ska göra min lägenhet till en liten myspyskoja, äta goda smoothie bowls, dricka ingefärashots och försöka koppla bort alla vardagsbestyr. Haha, blev så inspirerad av dig när du ska iväg men kan inte åka nu pga jobbet så det får bli ett hemma-yoga-retreat! En helg för mig själv helt enkelt! Njut av Skåne!!

  1. josefindahlberg

   ALLTSÅ DET BÄSTA JAG HÖRT!!!! <3 <3 <3 Måste tipsa om det i bloggen, så bra. Heja dig!! Njut! Kram!!

   1. Ida / @im_healthyenergy

    Åh vad kul att du tipsade om detta i bloggen! Måste testa Studio Flow, den verkar så bra!!!

  2. Så himla bra idé!! Blev superpeppad på att göra samma sak 🙂 Vart i Göteborg yogar du, kan vara kul med lite tips och kanske testa något nytt! Jag är på hiyoga och har egentligen inte testat så mycket mer i stan än det, Hagabadet och pilates Complete. Hoppas yogahelgen blir ljuvlig för oss alla <3

    1. Ååh tack för tips <3. Är det Johanna Alvin ni har som lärare i helgen? Har gått på hennes klasser några enstaka gånger, hon är himla bra! Men visste inte att hon hade en egen studio, den ser superhärlig ut! Måste testa!!

     1. josefindahlberg

      Ja, det är hon. Så härligt!! <3 <3 Gör det! Hon hälsar :)))

   1. Ida / @im_healthyenergy

    Sara! Vi får ju yoga ihop någon gång i Göteborg! Hiyoga tycker jag är magiskt, sen gillar jag Yogiyama, Hagabadet men vill testa Studio Flow någon dag också!

 2. Men gud va härligt det ser ut! Precis som en perfekt helg i mina ögon. God mat, fina vänner, levande ljus, yoga och en öppen brasa. Vad mer kan man begära av livet liksom? Hoppas du får det underbart ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *