Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:35 | december 4, 2017

Är du min nya Power Babe?

Inlägget innehåller annonslänk

Hej på er BÄSTA ni! Nu vänder jag mig till er för en SUPERVIKTIGA fråga eftersom jag vet att det finns otroligt många driftiga Power Babes bland er. Jag är nämligen på jakt efter min första medarbetare (!!!!!) Så kul, pirrigt och peppigt ★ Mina projekt växer och under 2018 kommer det bara bli mer och mer och därför behöver jag en till person med mig på mitt team.

Jag behöver en driven, positiv person som är effektiv, fantasifull och grym på att styra upp projekt och ta ansvar.

Mina krav är att man bor i Stockholm och att man har jobbat/pluggat med något som är inom media/sociala medier/sälj eller projektledning.

★ Är du min nya Power Babe? Mejl mig din intresseansökan för att få mer information på: [email protected] eller tipsa någon som du tror skulle passa perfekt för jobbet!

Jag själv skulle säga att det är världens roligaste jobb!! Det är såklart mycket att göra och många grejer att hålla koll på MEN det är mycket roliga grejer. Jag vill verkligen hitta en tjej som blir en del av mitt team som är med mig på det mesta jag gör och gör det som jag inte hinner med själv. När jag hittar rätt person är jag helt övertygad om att vi kommer skapa magi tillsammans och ha ett grymt roligt och lärorikt år 2018 (till att börja med) – Så taggad på nästa år nu! Jag ser SÅ fram emot att komma igång med detta och är så taggad på att se vilka ni är som söker jobbet!

Fick massa frågor om denna blus när den syntes på IG Stories så här kommer en länk: Du hittar den här! annonslänk!
 

Psst! Om du inte redan är med i min Facebook-grupp Power Babes med över 6000 tjejer tycker jag du ska gå med nu. Bästa gruppen för pepp, inspiration och för att träffa andra driva tjejer!★Klicka här för att gå med i gruppen

Ha en grym måndagkväll bästa ni! Puss!

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Är du min nya Power Babe?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh va spännande!!! Lycka till med rekryteringen!

  Svara
 • Jaaaa, så kul 🙂 TAck!!

  Svara
 • Vad är det för något fint du har på läpparna? Kramar från Paris <3

  Svara
 • YSL nr 61 😀

  Svara
 • Åh tråkigt att jag inte bor i Stockholm 😄 men lycka till med rekryteringen! ❤️

  Svara
 • Åååh vilket härligt jobb!!! Lycka till med rekryteringen och hoppas du hittar en fantastisk person att jobba med!!

  Svara
 • TACK <3

  Svara
 • vilken fantastisk möjlighet! för bra för att inte söka till denna tjänst! 😉 kram!

  Svara
 • Hej!! Lycka till med rekryteringen 🙂 Vart har du köpt din fina rosa kalender? Kram!!

  Svara
 • Åh vad trist att jag inte har pluggat media eller liknande! :((( Skulle så gärna vilja jobba med dig! Verkar sjukt kul!!

  Svara
 • Åh vad kul Jossan !!

  Du kommer säkert hitta den perfekta bland alla dina powerbabes😘💕💯

  Svara