Så får du ditt “sign” från universum ❥

Hej på er bästa ni! Det här är ett gammal inlägg från i somras som jag republicerar för jag får så mycket frågor om mina giraffer som jag postar överallt. Jag har ju nämligen en giraff som mitt sign från Universum om att jag är på rätt väg och nu tänkte jag igen förklara vad det betyder:

Jag har ju tjatat om boken “The universe has your back” i bloggen och på podden och jag kommer inte att sluta. Den ger mig nya insikter hela tiden och jag bara älskar allt med den. Min senaste upplevelse från boken handlar om att välja sitt sign från universum. En övning i boken som jag gjorde och som fungerade direkt!

Egentligen borde man läsa boken innan man gör detta kanske men jag är så ivrig så jag vill dela det med er ändå. Och man kan ju alltid göra om i fall man vill testa nu och sen läsa boken. Det handlar i alla fall om att öppna upp och vara mottaglig för tecken från universum.

Steg 1 handlar just om att bli villig för att ta emot guidning från universum. Att se livet på ett kärleksfullt sätt och ha en tro på att universum vill hjälpa en att hitta rätt väg i livet.

Steg 2 handlar om att kunna se förbi logiska och praktiska lösningar och blir öppen för mer kreativa lösningar i livet. Skriv ner vad du önskar dig mer av i livet. Det kan vara en känsla, att flytta, ett nytt jobb, en relation med någon eller något helt annat. Det är upp till dig. Men skriv ner vad du önskar dig eller vad du undrar över. Är det rätt jobb för mig? Är det rätt relation? Är jag på rätt väg nu? Försök att få det ganska så konkret. Jag själv skrev om en framtidsdröm och delade upp den drömmen i tre delar (en tre års plan).

Steg 3 – dags att välja ditt sign! Det ska vara ett konkret sign som du enkelt kan upptäcka. Hon skriver att man ska välja det första man tänker på och inte göra det för svårt för sig själv. Men eftersom jag ville testa detta lite extra valde jag kanske den fjärde grejen jag tänkte på (ett speciellt djur) men man kanske ska följa hennes råd i detta iof.

Det här är alltså ett sätt för att se om du är på rätt spår i livet. Om det är det där jobbet du ska ha, den där lägenheten, den där personen eller vad det nu kan vara. Om du ser ditt sign tydligt är det universums sätt att säga att du är på rätt spår.

Och det är även ett sign om du inte ser det – för då är du förmodligen inte på rätt spår och får tänka om. Men förvänta dig inte att dig sign ska så utanför dörren samma dag. Det kan ta lite tid 🙂

Jag vill inte avslöja mer om vad jag skrev upp för dröm eller sign än. Det har gått för kort tid och jag vill testa detta lite till innan jag delar. Men det coola är att jag på ett vädligt otippat sätt såg mitt sign ca 12 timmar efter att jag skriver upp det. Jag tar det som ett tecken på att jag är på rätt väg. Men ser fram emot att se fler saker som är detta djur jag valde.

Jag förstår att vissa tycker att sånt här är superflummigt men jag ÄLSKAR det! Och den här övningen gör det flummiga rätt så konkret. Vore så kul om fler av er testade och delar med er vad som hände för er.

Update! Sen jag gjorde den här övningen i somras ser jag giraffer varje dag. Det är nästan sjukt. Såklart ser jag giraffer nu som jag aldrig skulle lagt märke till om jag inte hade valt det som sign men jag ser också giraffer på det mesta otippade sättet! Och varje gång fylls mitt hjärta med värme, kärlek och en tillit att jag är på precis rätt väg. Att min treårsplan som jag skrev upp i min bok när jag låg i gräset i somras är precis det jag ska hålla mig till. Och det gör mig otroligt glad! Som sagt vore det superkul om ni också vill välja ett sign, gör övningen och dela med er. Så spännande ju! Jag älskar när jag får sms från olika kompisar som ser sina signs. Helt magiskt! LOVE J!

34 reaktioner på ”Så får du ditt “sign” från universum ❥”

  1. josefindahlberg

   Ja, hon är magiskt! Precis haft henne i lurarna under morgonpromenaden 🙂 Kram!!

 1. Jag älskar sånt här sen jag snöade in på det för typ 4 år sedan och har läst flera böcker. Bland annat så har jag läst the secret typ 4 gånger och tror fullt ut på “ask and you’ll recieve”, att manifestera saker och att vara öppen för signs och jag får dem hela tiden. Övning ger färdighet.

  Näst ut på min att läsa lista är Success Through a Positive Mental Attitude men nu måste jag ju även köpa hem denna!

  Har du lyssnat på Johannes Hanséns podcast Fuck your fears? Han är brutal och ger en örfil efter örfil av att inget händer av sig självt. Man kan säga samma sak fast på olika sätt och fast allt han säger är så sant så har han en lite för negativ approach för min smak.

 2. Så sjukt! Läste boken och bestämde mig för ett sign då jag är i en tuff process i att söka jobb då jag ej trivs på min arbetsplats. Svårt att hinna när man jobbar heltid och dräneras på energi på en plats man inte vill vara.. Så jag bestämde sign (ett specifkit djur – en ras som ej är så vanlig, sett den typ en gång förut på gatan).

  Hade turen att bli kallad på slutintervjun på ett företag jag varit osäker på (varit en tuff process med många många steg). Och dagen innnan intervjun såg jag mitt sign!! Helt sjukt. Och D-dagen kom och jag fick jobbet!! Det var hela 8 stycken som gått vidare från det näst sista steget och JAG knep platsen.

  Tar signet som ett tecken på att jag är på rätt väg och tackar ja. Går efter min magkänsla och inte någon sorts “status” på hur känt företaget är eller liknande.

  SÅ coolt.

 3. VÄRLDENS BÄSTA BOK! Jag valde mitt sign (en regnbåge) och gick och undrade om det var rätt. Typ 12 timmar senare för mig också visar min kollega en bild på en regnbåge, helt random. Fick rysningar, så jävla nice! Tack för världens bästa boktips <3333

 4. Gud så spännande det låter! Får nog lägga till den här boken på semesterlistan. Har precis lyssnat på ett avsnitt av podden “creative peptalk” där en kvinna som heter Debbie Millman berättar om the 10 year plan som också handlar om att visualisera och affirmera sin framtid. Sjukt intressant!!

 5. Hej Jossan! Jag bara måste berätta detta ? När jag läste detta inlägg för mer än en vecka sen var jag just i tankar på att flytta. Antingen ihop med min pojkvän som bor i hus på landet i Norrtälje (så “långt bort från stan har jag aldrig bort) eller Till Uppsala där jag pluggar. Satte på skoj att en ekorre skulle vara Uppsala och en hare Norrtälje. Läste alla kommentarer och såg att de flesta sett sina tecken efter knappt ett dygn. Jag väntade och väntade men inget tecken kom så tog det som att jag kanske skulle stanna i min lägenhet där jag inte trivs. Men just idag när jag var ute på morgon promenad så såg jag en hare springa över vägen, stanna uppe på trottoaren och titta på mig för att sedan springa vidare. Tack för att du genom detta inlägg fått mig att tro på att man kan lägga saker i händerna på universum ibland ❤️

 6. Detta är sååå bra! Ska skaffa mig ett sign inför det nys året✨?? bye 2017 hey 2018- drömmarnas år!

 7. Oj detta låter jätte kul och spännande! Jag vill definitivt testa. Jag har en dröm, jag har en plan att nå mitt mål, eller ja jag jobbar på en plan för att nå det. Jag ska skriva ned det och se efter mitt sign ?
  Det är så roligt och inspirerande att följa dig Jossan. Jag ska hålla dig uppdaterad.???✨

 8. Låter verkligen så bra, något spm kan behövas ibland eller gansla ofta i mitt fall. Bolen lägger jag på årets läslosta och jag måste skaffa ett sogn nu med det samma, då det lät så kul. <3

 9. Heeej älskar sånt här men jag är en person som lider av GROV beslutsångest haha. FUnkar det även på det sätter typ att man har en giraff för ena saken och en elefant för andra saken? Hänger du med? 😀

 10. Förra sommaren bad jag om att ja skulle hitta nya relationer, nya vänner. Har länge kännt att jag har saknat en intim relation med någon, inte en romantisk relation utan en nära vänrelation. Jag började en ny utbildning den hösten och jag har tidigare kännt mig malplacerad och haft svårt att knyta nära band till andra människor. Många tror att jag har hur mycket vänner som helst men jag är egentligen bara bra på att socialisera men har sår att släppa in folk och ännu svårare att lita på att folk faktisk kan tycka om mig. Detta rotar sig i att jag kännt mig sviken tidigare I mitt liv. Så jag bad om hjälp och ett tecken som skulle visa vilka jag kunde lita på. När jag sen började plugga och träffade nya människor klickade jag instinktivt med flera personer och rävar dykte upp överallt. Efter det har rävarna blivit mina. Mitt tecken på att bra saker väntar. ❤

 11. Hur gör man för att välja tecken? Jag har två st som jag inte kan avgöra vilket som känns mest rätt! ? det ena, som kom upp först, är en svart katt (som väl typ betyder olycka egentligen?) och det andra som bara pang åkte in i min hjärna är ekollon! Tänker att ekollonen är fulla med kraft som bara väntar på att få komma ut!

  What to do??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *