Vår resa till Thailand ★

I samarbete med Turkish Airlines

Hej på er finaste ni, om ni har haft koll på bloggen och Instagram de senaste dagarna vet ni ju att jag precis rest iväg till Thailand. I går morse vid tretiden gick jag upp för att ta med mig resväskan till Arlanda.

Och jag åker alltså med dom här härliga tjejerna, Petra, Joanna, Tilda, Carro och Linn och tillsammans med Turkish Airlines. Innan vi kom fram till Phuket mellanlandade vi i Istanbul där vi fick hänga i Turkish Airlines magiska lounge. Vi jobbade, chillade och åt MASSA god mat, mums!

Efter loungehänget var det dags för långflyget till Thailand men det var ju nemas problemas eftersom vi hade lyxen att åka business class. Så jäkla najs!

Det tog nio timmar och det gick faktiskt galet snabbt. Jag som hade tänkt sova en hel del hann bara med några timmars sömn efter att ha ätit massa god mat, pratat med Petra och läst i min nya bok.

Som jag skrev i förra inlägget så läser jag just nu ”Ljus är det nya svarta” och jag gillar den skarpt. Helt klart ett boktips om du vill läsa en lättläst spirituell bok 🙂

Och i dag kom vi alltså fram till detta paradis!! 32 grader och strålande sol, känns helt galet eftersom man nyss var hemma i minusgrader och snö. Så himla ljuvligt!

 

Vi kommer vara här i en vecka och uppleva massa härliga saker. Såklart kommer jag dela med mig av det här på bloggen och jag hoppas ni kan njuta lite av att få lite värme och solenergi genom skärmen (om inte du också är ute och reser?).

Om ni vill se ännu mer från resan, häng med på Instagram stories här! Vi ligger ju sex timmar fram i tiden så nu är det dags att sova och hoppas på att jetlagen inte kickar in. Hoppas ni har haft en härlig måndag! PUSS J

Kommentarer

  1. Christine's Stories

    Vad fint det var med sidenband (?) som skosnören. Det ska jag anamma minsann! Jag flög också med Turkish Airlines nu sist. Synd bara att jag inte fick sitta i business, haha! Lite trängre där bak. Sov typ ingenting och fick nackspärr, joråsåatt. Men riktigt bra service på deras flyg.

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!