Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:22 | januari 24, 2018

Amanpuri – ett MAGISKT hotell ★

Hej gullisar, hur mår ni? I dag har haft en fullspäckad och superhärlig dag. Vi var och åt lunch på lyxhotellet Amanpuri, ni kanske såg att massa internationella influensers nyss var i Thailand och bodde på ett magiskt ställe? Det var det här hotellet och ja det är lika snyggt som det ser ut på bild. Innan lunchen passade vi på att gå runt och spana in detta fantastiska ställe.

Är är en del av ett av husen som man kan hyra…. eh ja tack!

Palmer ÖVERALLT!

Den här skulle man ju gärna ha hemma i trädgården.. Om man hade en trädgård 🙂

Såklart passade jag och Linn på att ta bild den magiska hängmattan 🙂

Och såklart spanar man in bilderna direkt för att se att man får en som ser snygg ut i flödet 🙂

Så jäkla kul att resa med det här härliga gänger!!

Sen var det dag för lunch på denna fina plats. ÄLSKAR dom här stolarna, också fina att ha i den framtida trädgården 🙂

Och det var SÅ god lunch. Vi fick äta med en kvinna som jobbade som wellness director på hotellet och hon delade med sig om massa bra tips för att må bättre på både insidan och utsidan. Som att man verkligen borde filtrera vattnet hemma (ska köra en sån kanna så fort jag kommer hem!), dricka varmt citronvatten (något jag vet men inte gör – ska även börja med det) och att såklart undervika massa vitt socker och gifter… (Det vet man ju också men inte direkt något jag är på bra..) Men framförallt fick vi äta massa god och nyttig mat! Så smarrigt!

Till huvudrätt åt jag en supergod glutenfri pasta, mums!

Hade mysigt bordssällskap av Petra 🙂

Jag hade på mig min nya blus som du hittar här – såg dock att den är slut för tillfället men på väg in!

Efter lunchen drog vi och åkte zipline, sååå kul! Jag har aldrig gjort det förut men det var så jäkla kul. Men jag hade velat åkta mer, högre och längre! Måste prova fler gånger 😀 Dock inga bilder från det men det finns film på mina Instagram stories (kolla här!).

Så himla härlig dag! Hoppas ni också har en fin onsdag! Puss J


2 kommentarer2 kommentarer om “Amanpuri – ett MAGISKT hotell ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hängmatta funkar på terrass med ,finns ställningar för det 😉 Ha det fortsatt underbart , ser verkligen så härligt ut !

    Svara
  • Såå härligt det ser ut! 😍 är man sugen på zipline så kan jag varmt rekommendera the gibbon experince!! Vandra upp i bergen för att sedan åka 17 linbanor varav några ca 150 meter upp i luften 😱😄för att avsluta med övernattning i ETT TRÄD!! Bästa jag gjort! Ligger i Laos, har man möjlighet så ÅK!!! ✨

    Svara