Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:10 | januari 29, 2018

Ett dygn i djungeln (utan nät & med apor)

I helgen lämnade vi vårt bekväma lyxiga hotell och drog ut i djungeln. Vi började med att bo i tält (fast som var uppriggade som hotellrum) mitt i djungeln där man hörde alla möjlig ljud utanför den tunna tältväggen. Kul, spännande och superläskigt. Jag som har sån ormfobi fick verkligen träna på min rädsla.. Och det gick bra! Sen var vi ju och matade elefanter (se mer om det här!) och efter det hoppade vi på en båt och drog ännu längre ut i djungeln.

Vi åkte nämligen hit!! Så coolt ställe! Vi var så pass off att det inte fanns något nät så det blev en liten sociala medier detox, riktigt skönt faktiskt! Och vi bodde alltså i tält på vattnet. När vi käkat lunch strax efter att vi kom fram chillade vi på min och Linns veranda hela eftermiddagen, alltså hur soft? Så jäkla härligt!

Så här såg det ut i tältet! Som ett litet hotellrum 🙂 Så mysigt!

Till varje tält hörde en kanot så vi drog ut och paddlade och det var HELT MAGISKT!! Vilken jäkla natur det var där! Och alla ljud! Vi stannade till flera gånger för att bara lyssna och det var helt otroligt!!

Innan middagen njöt vi av att kolla in solnedgången. Alltså så magisk kväll och så härliga tjejer!! Så härlig dag!

Hur fint? Det var verkligen magsikt!

Inte helt fel att vakna upp till detta heller.. Sååå fint!

Djungelbabes – Petra & Carro!! Vi gled runt i badkläder hela dagarna, det klagar man inte på. Så najs!!

Sista timmarna innan det var dags att åka tillbaka in till stan spenderades i våra kanoter. Såklart för att få lite sol in i sista sekund men också för att det var såå härligt och avkopplande att ligga och guppa i vattnet. Så underbart! Känns helt galet att jag nu helt plötsligt sitter hemma i Stockholm vid mitt matbord och skriver detta inlägg. Hur hamnade jag här när jag nyss var där?

Men det känns skönt att vara hemma! Det var en magisk resa som gav mig minnen för livet och massa ny energi så nu är jag redo att ta tag i alla jobbgrejer här hemma! Hoppas ni har haft en härlig start på veckan och att ni också känner peppen 🙂 Nu ska jag packa ut och sen kommer jag sova som en stock.. Skönt 🙂 Puss och kram på er bästa ni!


3 kommentarer3 kommentarer om “Ett dygn i djungeln (utan nät & med apor)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var är din snygga svarta baddräkt från och solglasögonen? Kär i båda 🙂

    Svara
  • Ja var är baddräkten ifrån? Så himla fin!

    Svara
  • Schampi 🙂 Så fin!!

    Svara