Recept: Drömmig blåbärsgröt ❥

Home sweet home! Nu är jag hemma på Söder igen och det känns så mysigt. Jag älskar att komma hem efter en resa, komma tillbaka i rutiner och mysa runt här hemma. På resan blev det inte så mycket meditation, men ett par gånger fick jag till, så i morse började jag dagen med att meditera och yoga ut kroppen lite efter vår långa resa i går. Så skönt!

Om du är nyfiken på meditation joina min meditationsutmaning med fem minuters meditation varje dag i en vecka. Läs mer här!

Efter meditationen ställde jag mig i köket och slängde ihop den här drömmiga gröten. Så god! Jag äter ju gröt till frukost typ varje dag och jag älskar att göra nya kombinationer på den och i dag blev det en bannan- och blåbärsgröt.

Så här gör du den: 

Koka 1 dl havegryn & 2 dl vatten i en kastrull

Smaksätt med salt, kanel och kardemumma

Blanda i typ en halv dl havredryck (om du inte vill ha gröten så fast)

Toppa med frysta blåbär (jag lät mina tina över natten), skivas banan (eller gör stjärnor med bakformar) och avsluta med att toppa med kanel och en klick madelsmör. KLART!

Så enkelt, så gott och fullproppad med massa bra grejer!

Alltså mums, så gott! Sitter och äter upp den här smarriga gröten medan jag gör detta inlägg. Så god!

Men nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning för en dag på drömmis! Äntligen är Vanja hemma efter TVÅ veckors semester så det ska bli så mysigt att ha en dag med henne och styra upp alla våra roliga projekt! Peppen är total!

Önskar er alla en magisk tisdag! Puss på er bästa ni!

5 reaktioner på ”Recept: Drömmig blåbärsgröt ❥”

  1. ot, men måste bara fråga, varifrån är din svarta baddräkt som du hade i Thailand? Så snygg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *