Enjoy the little things in life ❥

 

Hej söndag, min favoritdag! I dag vaknade jag upp med INGA planer, såååå skönt! Jag sov tills jag vaknade, gick upp och möttes av solen (glädjen!) och gick och handlade det jag behövde ha för att göra min favoritfrukost = bananpannkakor!

Jag ääääääälskar att ha tid till att laga mar, lägga upp fint och få ta bilder bilder. Den är sån lycka för mig och det var precis det jag gjorde i dag!

Och huuuuur smarrigt blev det? Så fint och så gott!

I min smet hade jag två mindre bananer och tre ägg. Jag mixade det i en blender och sen stek jag små pannkakor åt gången i kokosfett. I mellan mina lager av bananpannkakor har jag vaniljkvarg (mums) och så toppade jag med banan och jordgubbar. Muuuuuuums!

Nu har jag precis ätit upp och sitter här och bloggar till er och spanar in lite inspo till blogginlägg i veckan. Det älskar jag med söndagar, att man hinner göra sånt man inte hinner i veckorna. Så härligt!

Hoppas ni också gör mysiga saker i dag och unnar er något härligt gott att äta eller göra. Det behöver ju inte vara speciellt svårt utan det kan vara att göra sin middag lite extra fin eller krya ner i sängen och kolla på sin favoritfilm. Det är dom små sakerna som gör det 🙂


Ha en underbar söndag finaste ni! LOVE J!

8 reaktioner på ”Enjoy the little things in life ❥”

  1. Jag är en söndagsångestig person, så uppskattade detta inlägg så mycket! ska banne mig också njuta av min söndag idag!

  2. Men så fint! Älskar bananpannkakor, men mina ser verkligen inte så fina ut som dina haha! Kanske behöver börja anstränga mig lite 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *