Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:35 | februari 6, 2018

Stor dag idag! Jag har anställt min första person!! ★

Alltså Happy Fucking Tuesday!!!! Jag inledde denna dag med att SIGNA MIN FÖRSTA ANSTÄLLDA!!! Hur fett?! Jag är SÅ peppad! Och så glad och tacksam över att jag får göra detta. Att jag har min egen business, får göra det jag älskar och dessutom till och med kan anställa en medarbetare att skapa magi tillsammans med. Min pepp är TOTAL!!

Vilken jäkla tur att jag struntade i vad mina klasskompisar, lärare, kompisar och familj sa när jag berättade att jag skulle börja blogga. Vilken tur att jag trodde på mig själv när ingen annan gjorde det. Vilken tur att jag tog mina drömmar på allvar och vilken tur att jag under vägen har haft ett öppet sinne och följt med mitt flow. För detta kunde jag INTE ana när jag startade min blogg för fem år sen. Inte ens för ett år sen kunde jag föreställa mig att mitt egna bolag skulle ANSTÄLLA en person. Men nu är jag här och det känns så jäkla rätt!!

Jag hoppas att ni är redo för Josefin Dahlberg 2.0!!! För snart när min Power Babe (ni kommer få träffa henne så fort hon börjat) är på plats kommer jag kunna göra ännu mer för bloggen, Instagram, Power Babes och min YOUTUBE-KANAL (som jag äntligen ska ta tag i) !! Det kommer spruta ut pepp till er från mina kanaler och jag läääääängtar! Snart så!

LOVE J!

Kom ihåg att detta är ett resultat av att jag i flera år jobbat stenhårt för att få nå mina drömmar. År av att jag tagit mina drömmar på allvar. År av att jag trott på mig själv och år av att inte ge upp och orka anstränga mig. Utan det hade jag inte kunnat skriva detta inlägg. Jag började utan att känna en enda person i den här branschen, utan att veta något om den, utan att ha en enda läsare. Allt har jag gjort från grunden. Det finns inga genvägar. Om du vill nå dina drömmar MÅSTE du tro på dig själv, ta dina drömmar på allvar och MAKE IT HAPPEN. Och vet du vad? Jag vet att du kan!


25 kommentarer25 kommentarer om “Stor dag idag! Jag har anställt min första person!! ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så himla roligt Jossan! HEJA DIG! ❤🎉 Och jag blir så peppad och inspirerad! 👌

  Svara
 • Såå inspirerande Josefin!! Heja dig! 🌟💖🌟

  Svara
 • Sååå himla häftigt!!! 😀 WAOW!! Du är bäst Josefin och förtjänar allt det bästa! 💘 💘 💘

  Svara
 • Jaaaaa hejahejaheja starka fina du! Så mycket ljus du strålar ❤️ Grattis till både dig och din anställda!

  Svara
 • Åh alltså WOW!!! Grattis Jossan, du förtjänar allt det bästa efter att ha kämpat så hårt! And KEEP GOING GIRL! Så himla härligt och inspirerande inlägg!! 😀 <333

  Svara
 • Men åh tack <3 <3 <3

  Svara
 • Hejja Jossan! ✌🌻

  Svara
 • ååååh <3 Tack!

  Svara
 • Nämen gud vad kul! Grattis🙌🏻✨✨✨

  Svara
 • Tack 😀 <3

  Svara
 • Så jävla GLAD för din skull! 😍 Stort grattis! Heja dig!

  Svara
 • TACK fina du!!! <3

  Svara
 • Wow vad häftigt Jossan!! :O :O :O GRATTIS!!!

  Svara
 • Åh tack fina du <33

  Svara
 • Åh, jag är så himla glad för din skull! Fasiken så häftigt och kul!!!

  Svara
 • TACK <3

  Svara
 • Jossan! Önskemål gällande bloggens layout: vore så fint om man, när man har valt en månad i arkivet, kunde få upp samtliga inlägg i flödet direkt (istället för att behöva klicka sig in på enstaka inlägg). Tycker att det är mysigt att ligga och skrolla gamla inlägg ibland, och då vill man ha allt i ett flöde istället för uppdelat per inlägg. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 Kram

  Svara
 • Bra tanke, ska kolla det :)))) Kram!!

  Svara
 • Åååh vad glad jag är för din skull!! HEJA DIG JOSSAN!!⭐️⭐️⭐️ Blir så himla himla inspirerad av att läsa allt du gör o alla drömmar som du förverkligar, blir alltid så pepp på livet o känner att allt är möjligt!!💖💖

  Svara
 • Helt underbart!!! Har precis tänkt och gjort likadant (startat eget), byggt allt från grunden, trots andras varningar! Funkar hur bra som helst, visualisera, flow flow flow och var stolt över dig själv!!! <3 <3<3

  Svara
 • Woow gud vad roligt Jossan! Grattis!! :D<3

  Svara
 • Åh var roligt! Grattis <3

  Svara
 • I love your blog so much, photos are very inspiring!

  Svara
 • THANK U!! <3

  Svara
 • Vad härligt! Grattis!! 🙂 Ser fram emot att se vad Josefin 2.0 kommer att bjuda på 🙂

  Svara