Power Girl Awards – Galan du INTE vill missa ★ (Snart är biljetterna slut!)

I samarbete med Gina tricot

Okej alla POWER BABES är ni redo för ÅRETS COOLASTE GALA!!! Den 8 mars anordnar Gina tricot Power Girl Awards – en gala där vi lyfter och hyllar varandra! Och där vi tillsammans har världens härligaste Girl Power kväll! Helt enkelt en gala du INTE vill missa!

Självklart kommer jag att vara där och jag hoppas att jag kommer träffa många av er på röda mattan 🙂 Jag är så jäkla peppad på den här kvällen och är SÅ GLAD över att jag får vara en del av denna fantastiska gala!

Temat för kvällen är Disco och jag kommer garanterat ha samma sminkning på galan som jag hade när vi spelade in alla videos inför galan. Spana in den här videon för att få en hint om vad galan kommer att innehålla!

Jag vet att biljetterna snart är slut så SKYNDA FYNDA! Dom kostar bara 200 kr och för det får du dels uppleva en av de förmodligen mest roligaste och häftigaste kvällarna i ditt liv, en galet lyxig goodiebag OCH du ät med och skänker pengar till UN Women. Ja det finns ju typ ingen anledning att inte gå! Klicka här för att få tag på dina biljetter! 

LOVE J!

Kommentarer

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!