Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | februari 7, 2018

Power Girl Awards – Galan du INTE vill missa ★ (Snart är biljetterna slut!)

Okej alla POWER BABES är ni redo för ÅRETS COOLASTE GALA!!! Den 8 mars anordnar Gina tricot Power Girl Awards – en gala där vi lyfter och hyllar varandra! Och där vi tillsammans har världens härligaste Girl Power kväll! Helt enkelt en gala du INTE vill missa!

Självklart kommer jag att vara där och jag hoppas att jag kommer träffa många av er på röda mattan 🙂 Jag är så jäkla peppad på den här kvällen och är SÅ GLAD över att jag får vara en del av denna fantastiska gala!

Temat för kvällen är Disco och jag kommer garanterat ha samma sminkning på galan som jag hade när vi spelade in alla videos inför galan. Spana in den här videon för att få en hint om vad galan kommer att innehålla!

Jag vet att biljetterna snart är slut så SKYNDA FYNDA! Dom kostar bara 200 kr och för det får du dels uppleva en av de förmodligen mest roligaste och häftigaste kvällarna i ditt liv, en galet lyxig goodiebag OCH du ät med och skänker pengar till UN Women. Ja det finns ju typ ingen anledning att inte gå! Klicka här för att få tag på dina biljetter! 

LOVE J!


5 kommentarer5 kommentarer om “Power Girl Awards – Galan du INTE vill missa ★ (Snart är biljetterna slut!)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar att jag kunde men funkar inte med jobbet 🙁 Hoppas på fler tillfällen och i andra städer!!

  Svara
 • Va synd!! Ja, det hoppas jag med!! 😀 <3

  Svara
 • Hej Josefin! Om du ska använda glitter på galan så måste jag rekommendera min kompis nya företag Minimal Glitter! Glitter som är nedbrytbart. Snyggt och snäll mot jorden 😍👌 http://www.minimalglitter.com

  Svara
 • ÅH vilket bra knep!! TACK 😀 Ska sprida till alla som jag vet ska gå! Kram

  Svara
 • Åh vad roligt!!! Önskar att jag kunde gå, synd att man inte bor i Sverige. Hoppas på fler galor 🙂

  Svara