Dagens Outfit & Monday Mantra ★

Glad måndag på er bästa ni! Hoppas ni har haft en härlig dag! Ni har nog inte missat vad jag har gjort i dag.. Jag har ju firat att jag varit nykter i ÅTTA ÅR!!! Läs förra inlägget om du missat detta. Och så här såg jag ut när jag i dag firade loss. Eller egentligen firade jag i går med brunch med mina tjejkompisar och middag med mamma och syrran men i dag firade jag i sinnet. Och tillsammans med Vanja och Nattis på Drömmis. Hurra!

Dock har jag typ varit sjuk idag.. Jag vaknade upp helt slagen och kände mig så dålig och helt borta i huvudet.. Det kommer ni höra i veckans podd som vi spelade in i dag hehe.. Men nu känns det bättre så jag håller alla tummar jag har för att jag inte ska bli sjuk!

Men min nykterhetsoutfits såg i alla fall ut såhär, ljus och fräsch. Härlig va?

Jag hade på mig: Hatt från Hattbaren, Jacka från Mango, Tröja från Saint Tropez, Klänning från Bik Bok, byxor från H&M och Boots från Twist & Tango!

Älskar den här jackan alltså! SÅ varm och SÅ skön!

En riktigt bra start i veckan!! Nu ska jag ladda mig själv med bra grejer så jag inte blir sjuk! Juste, det blev inget Monday Mantra denna vecka för första gången sen jag började MEN i stället fick ni ett fett jäkla nykterhetsinlägg. Men om du vill byta mantra i veckan så spana i de tidigare (klicka här!) och haffa något där som lockar 🙂

Ha en härlig kväll! Puss och Kram J!

Kommentarer

  1. ramona

    Grattis till ditt kloka beslut <3 Vilken känsla. Och vilken känsla man får av att kika in på din blogg. Ingenting är omöjligt, den känslan får jag och jag älskar det. När saker och ting verkar förvirrande och man inte vet vilket håll man vill åt så kommer din blogg in med massor av tips, inspiration och peppning. Tack 🙂

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!