Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:58 | februari 13, 2018

Girls Support Girls ★

God morgon fina ni och TACK för all pepp och kärlek i går. Så himla fint att min story kan hjälpa och inspirera andra. Och det gör mig SÅ otroligt glad att ni delar med er av era historier. SHARING IS CARING!!

Några som verkligen har koll på detta med att Sharing Is Caring är alla tjejer i min FB-grupp Power Babes! Där bjussas och peppas det till höger och vänster. Girls Support Girls-anda är det verkligen i PB! Så om du känner att du är en Power Babe och att du vill inspirera andra och bli inspirerad själv DÅ borde du gå med i gruppen OCH bjuda in dina vänner såklart!! Just Do It!

Klicka här för att komma till gruppen!

Ha en underbar tisdag bästa ni! Nu ska jag åka in till stan för att ha en helfotodag med min favorit Vanja, följ med på Instagramstories här! PUSS J!


12 kommentarer12 kommentarer om “Girls Support Girls ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ❤❤❤❤❤

  Svara
 • Du är magisk!!

  Svara
 • Byxorna!!! Wow, ursnygga! <3

  instagram: @saraleo.se
  blogg: http://saraleo.myshowroom.se

  Svara
 • så himla vårig look Jossan – heja dig <3

  Svara
 • Du verkar vara världens gulligaste tjej, snälla kan inte du skriva dina bästa tips om hur man ska må bättre ifall man är nere / ifall man känner sig fast på sitt eget jobb. Man sitter Lixom fast, vad brukar du göra för att få dig glad? Skriv ett blogg inlägg om detta

  Svara
 • Du verkar vara världens gulligaste tjej, snälla kan inte du skriva dina bästa tips om hur man ska må bättre ifall man är nere / ifall man känner sig fast på sitt eget jobb. Man sitter Lixom fast, vad brukar du göra för att få dig glad? Skriv ett blogg inlägg om detta

  Svara
 • Tack gulle dig! Absolut! Kommer inom kort! <3

  Svara
 • Men WOW vilken tröja😍 Var kan man köpa en sån snygg?🌟

  Svara
 • Monki 😀

  Svara
 • Jag ÄLSKAR facebookgruppen! Den är såå mysig <33

  Svara
 • Så fina byxor! Vart kommer dom ifrån? 🙂

  Svara
 • Indska 😀 Så härliga!

  Svara