Tips på inspirerande lördagsläsning ❥

Godmorgon alla mina power babes! Hoppas ni är taggade på den här lördagen. Om ni behöver lite mer pepp har jag hittat några intressanta artiklar jag tipsa er om. Perfekt för en lördagmorgon! Så bara att sätta sig ner med en kaffe och njuta 🙂

GÖR VECKAN MER PRODUKTIV

Fyra kanontips på att planera din vecka, för att enklare få sin vardag och vecka mer produktiv! Så viktigt för mig. Jag måste alltid planera för att få min vecka gå ihop och för att bli så produktiv som möjligt.

8 SUPER RÅVAROR

Hur härligt!? Jag blir så inspirerad att bjuda in mina tjejer och bjuda på en så härlig lördags-sallads-lunch! Det vi äter påverkar ju verkligen vårt humör och vårt mående, så coolt egentligen. Men man kan ju inte bara äta supermat, klart att man kan käka en bulle efter sin supersallad 🙂

INREDA I EN LITEN LÄGENHET

Ett stort intresse jag delar med min underbara syster Viktoria så är ju vårt inredningsintresse. Vi båda bor även i en mindre lägenhet (bara det att hon har utsikt över Williamsburg). Hittade den här bra artikeln som ger såå bra tips hur man inreder på en mindre yta. Tycker även det var kul att dom använde bilder ifrån både mig och syrran i artikeln.

NÄR JAG BLIR STOR SKA JAG JOBBA SOM….

“The universe has your back” men om du vill påskynda processen till att hitta ditt drömjobb och söker inspiration. Kika in dom här coola jobben! Kom ihåg att du ska älska ditt jobb, det är ingen annan som ska betstämma vad ditt drömjobb är. Jag har hört om för många som enligt deras anhöriga har ett drömjobb men dom själva inte tycker det. Gör det du älskar och tro på att just du kan få ditt drömjobb om du bara bestämmer dig för det. Satsa på din dröm, time is now!

“Må hon aldrig se sig i spelgen och tänka ‘jag borde gå ner ett par kilo’. Aldrig någonsin.”

Till alla er som missat detta fina inlägg Rachel Brathen (aka Yogagirl) skrev till sin dotter. Det är såå vackert. Tänk va fint för dottern att läsa det här när hon blir äldre. Läs du med.

Hoppas ni får en mysig lördagsmorgon!

LOVE J ❥

3 reaktioner på ”Tips på inspirerande lördagsläsning ❥”

  1. En helt fantastiskt inspirerande blogg! TACK för det! Hur gick det med din lägenhetsförsäljningen? Någon ny lya i sikte?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *