Söndagsångest är WASTE OF TIME! ❥

God morgon söndag och god morgon på er världens härligaste läsare! Hoppas ni också har en härlig söndagfeeling i kroppen och gör något riktigt mysigt. Jag sitter här hemma och äter den här goda frukosten när jag skriver det här inlägget. Så himla mysigt! Dock är jag sjuk… Har varit dålig till och från hela veckan och det vägrar att släppa men det beror iof på att jag inte vilat. Den här veckan har verkligen varit gaaaalen. Så många stora grejer som inte har gått att ställa in. Och även i dag, jag ska nämligen ha en till visning på min lägenhet här om en timme så jag har städat för fullt. Hoppas på att få den såld nu i denna märkliga marknad.. Håll tummarna för mig 🙂

Och eftersom det varit fullt upp och jag mår si så där kändes det extra viktigt att göra en härlig frukost att få njuta av en stund. Jag gjorde min favoritgröt med banan, kanel och kardemumma – muuuuums! En kopp kaffe och juice, min standarfrulle som jag fortfarande inte tröttnat på 🙂

Även om det är en fullproppad dag (ska skriva klart min bok efter visningen för jag har deadline i morgon……) så känner jag söndagsmyset i mig. JAG ÄLSKAR JU SÖNDAGAR! Tycker det är sån mysig och lugn dag där man kan passa på att göra sånt man annars inte hinner med. Jag får ofta kommentarer om att några av er har mycket söndagsångest och jag kan inte förstå det. Många säger att det är för att jag älskar mitt jobb så jag har inga problem med att helgen börjar ta slut. Men det makes NO sense för mig. För om man inte gillar sitt jobb borde man ju vara asglad över att det är söndag eftersom man är ledig då?! (om man har mån-fre jobb). Eller? Borde man inte vara extra glad då? Allt annat känns ju orimligt tycker jag? Håller ni med? Inte?

En annan sak som jag däremot tror spelar roll är att jag lever nykter, jag är aldrig bakis på söndagar vilket jag fattar ger massa ångest om man är. Iof måste man ju inte dricka men det kan jag köpa men det annars köper jag inte. Och tycker att man borde ändra sitt mindset om man har söndagsångest för att man ska till jobbet dagen efter. Skit i jobbet på en söndag!!!!! Njut som bara den av att du är ledig!!! Gör det du älskar, det som får dig att bli glad!! Om du fokuserar på dagen efter lever du inte i nuet, du skapar bara onödiga problem, kom ihåg det!! Hoppas ni tar detta på rätt sätt, jag vill bara hjälpa er att få en mysig söndag för det förtjänar vi ALLA!!!!

Nu ska jag sätta på hög musik och dammsuga hela lägenheten innan visningen drar igång. Hoppas ni får en HÄRLIG SÖNDAG! Älskar er! LOVE J!!!

7 reaktioner på ”Söndagsångest är WASTE OF TIME! ❥”

  1. Älskar din inställning!! Håller verkligen med om att man bör rannsaka sig själv om man, ständigt, har söndagsångest vecka efter vecka & se över varför och vad man kan förändra :))
    Ang att du är sjuk; Har du testat något bra c-vitamintillskott? Jag äter 2 tabletter från “Innate response” dagligen & tycker det är SÅ effektivt! Dock äter jag väldigt näringsrikt i övrigt & rör på mig så jag menar inte att det ersätter, men hälsan har blivit ännu bättre med dessa så tänkte att det skulle kunna vara ett hett tips om man vill boosta immunförsvaret lite extra 😀 (beroende på vad man anser om tillskott dvs). Hoppas du haft en härlig söndag & mår bättre snarast!!

  2. En gang I tiden hade jag SJUK sondagsangest hela dagen. Jag hade galen angest infor mitt job och tanken pa en ny vecka gjorde mig nastan spyfardig. Nu nar jag alskar mitt jobb tycker jag att mandagar ar toppen och har samma installning till sondagar som du har! En harlig dag da man ar ledig och far ladda batterierna infor veckan. Men det har kravts MYCKET for att ta mig dit! En av mina storsta motivationskallor var just att jag aldrig ville ha sondagsangest igen.

  3. Jag tänker att ångest är ett ord också som missbrukas. Söndagsvemod tänker jag kanske är mer rätt ordet för de flesta. Sedan finns det folk som är eller varit i samma sits som mig själv, Man håller på att krascha in i väggen, där är ju ångest påtaglig hela tiden men främst på helger, semester eller liknade eftersom man helt enkelt är utpumpad och går på sparlåga. Då är inställningen till söndagen inget man fixar över en natt. Tyvärr är det ju så att många jobb idag gör människor sjuka, trots att man älskar sitt jobb så tar jobbet över ens liv. När det då är söndag vet man att pressen, stressen och alla måsten kommer tillbaka igen. Att försöka släppa den saken är absolut inte lätt då, det är en extrem ångest som oftast slutar med sjukskrivning i slutändan.

    Förstår din poäng men tror det finns mycket mer bakom än ett positivt tänkande. Hoppas du förstår hur jag menar :).

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *