Vad inspirerar er? ★

Bästa ni!! Nu när jag har anställt (!!!!) världens bästa tjej som kommer hjälpa mig med så mycket kommer jag ju ha tid att göra fler saker jag älskar. Som att läsa bloggar, lyssna på poddar och ta del av andra inspirerande saker. Så därför tänkte jag ta hjälp från er, så min fråga är: Vad inspirerar er? Kommentera gärna med tips på bloggar, poddar, youtube-kanaler, ja you name it! Ös på! Jag vill fylla på inspokontot till max! TACK på förhand. PUSS J!

13 reaktioner på ”Vad inspirerar er? ★”

 1. Jag tycker väldigt mycket om Mia Skäringers och Anna Mannheimers podcast. Den är så fri och såå rolig!

 2. Att hålla liv i att vara positiv, snäll mot människor, inte tänka negativt att ha bra vardag inspiration. Sedan det med att inte dricka alkohol som jag tycker är så bra. Att ha trevligt, roligt kul osv utan det. Mera inspiration (även om det finns mycker).

 3. Lyssna på Hamilton och fornis pod, därifrån hämtar jag inspo för skrivande, djup och självreflektion. Följ kontot ”din utveckling” på instagram ??

 4. The Bucket List Family på youtube inspirerar mig till att jobba för att kunna resa mycket i framtiden. Dessutom ger deras videos bara allmänt good vibes eftersom de besöker så vakra platser och har fina budskap, samt man kan få mycket inspiration på VART man kan resa 😀

 5. Passar på att tipsa om min egna podd som jag precis har startat med min bästa vän där vi bland annat pratat om jobberfarenheter och varför det nya ordet som kommit in i vårt liv: stres är så oerhört bra istället för att överanvända stress och ångest. Nästa avsnitt blir om sexleksaker ? Inspireras precis som dig av andras bloggar roddar etc och både du och Vanja är ju riktiga inspirationskällor, följt podden sen start och era bloggar lika länge?

  1. Heh, insgå att jag glömde att säga vad den heter och det kan ju vara bra? “ung och lagom dum” har vi döpt den till och den finns där poddar finns?

 6. Annelie Pompe (författare, fridykare, äventyrare, meditatör m.m.) är en fantastisk inspirationskälla. Hon följer sina drömmar och har ett mind-set som jag avundas. Hon påminner lite om dig (är ny här men älskar din inställning till allt omkring dig!!) genom sin positiva attityd och att hon tar upp hur viktigt det är med mål och att lära känna sig själv. Hennes böcker rekommenderar jag starkt!

  1. josefindahlberg

   ALLTSÅ!!! Så sjukt, precis när jag skrivit klart min kommentar till dig så googlade jag henne OCH jag var inne på hennes Instagram i går och kollade igenom typ ALLA bilder. Hittade henne random på IG. haha så härligt ju!! :)))) Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *