Äntligen en ledig helg! ❥

 

GOD MORGON LÖÖÖÖÖÖÖRDAG!!! Så underbart med helg! De senaste veckorna har jag verkligen haft fullt upp + varit sjuk så känner att jag BEHÖVER den här helgen som (nästan) är helt friiii. Så jäkla skönt! Här ska det njutas och chillas!!

Det var ju iof inte speciellt jobbigt att vakna upp här i går efter min och Paulines mini-kickoff men ändå.. Vi var ju så sjukt taggade på att prata om ALLA ideér vi har så vi sov inte speciellt mycket och i helgen ska jag verkligen se till att sova bra för att ladda batterierna!

Nu ska jag göra frukost här hemma och ligga i soffan hela förmiddagen och bara chilla, sååå skönt! Hoppas ni också kan vila upp er i helgen och göra det som laddar era batterier!!


But first coffee ❥ Skål för helg! Ha en underbar dag! Puss J!

1 reaktion på ”Äntligen en ledig helg! ❥”

  1. Det måste ju vara betydligt svårare att låta bli att jobba alls när man är egenföretagare och kan jobba hemifrån – samtidigt som det är en fördel att man kan göra just det. Det är väl just i sådana tillfällen som när man jobbat för mycket eller är sjuk och mest av allt behöver slappna av, koppla bort och återhämta sig, som man måste hindra sig själv från att kolla jobbmailen eller göra annat jobb 😉 Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *