Varför jag behöver en super boost vecka! ★

Okej, ny vecka och dags att ta tag i en hel del grejer!! Senaste veckorna har jag haft alldeles för mycket att göra + att jag varit sjuk i två veckor. Det har gjort att jag känt mig slut, låg på energi och alldeles grå.. Men nu är äntligen förkylningen borta och jag ska göra mitt bästa för att den inte ska komma tillbaka och därför behöver jag en riktig boostvecka! Jag vill få tillbaka energin och glöden!! Jag var och tränade i morse för första gången på nästan tre veckor och det var SÅ SKÖNT! Jag blev så pigg och konstigt nog orkade jag SÅ mycket. Tror mina muskler var glada över att bli använda igen 🙂 Så nu är det back on track med morgonträning igen vilket jag ju älskar!

Efter gymmet mötte jag upp min Power Babe Pauline på Fikabaren för frukost och måndagsmöte! Gröt, kaffe och jucie med ingefära kändes som en grym frulle för att få lite boost efter träningen!

Såklart var DREAM BIG ledorden för morgonen, som alltid!

Så glad och peppad över att ha Pauline på plats! SÅ GRYM TJEJ! Och vi har redan dragit igång så många grymma grejer, can´t wait att se vad vi kommer skapa ihop! Och nu ska jag verkligen TA VARA på att jag har en anställd vid min sida så jag inte fortsätter göra ALLT själv…. Skriver mer om det snart!

Okej, tillbaka till min boostvecka! Jag har alltså planerat för en vecka där jag ska fylla på med bra grejer på ALLA plan och även ta bort de grejer som INTE hjälper mig i rätt riktning.

Det jag behöver fylla på med:

❥ Bra mat!
❥ Träning & Yoga
❥ Meditation
❥ Sömn
❥ Vitaminer (dags att styra upp min mage som jag har ont i 3-4 dagar/veckan – inlägg om det kommer)
❥ Återfuktande ansiktsmasker för att få tillbaka lite glow i fejset 🙂

Det jag behöver undvika den här veckan:

Stressa (!)

Massa onödigt socker som godis och bullar – får SÅ ONT i magen av det!

Mat som jag vet att min mage inte tål

Sitta för mycket framför datorn (måste vila mina ögon och mitt sinne såklart!)

Dom här punkterna (framförallt att inte äta godis och inte jobba för mycket) är svåra för mig. Jag kommer verkligen få anstränga mig ordentligt! Jag ska uppdatera er i veckan om hur det går! ❥

Så här såg jag ut i morse 🙂
 

Jag hade på mig mina nya jeans (som jag är In Love with redan haft dem tre dagar i rad) – älskar att de är utsvängda nertill och att de har den här fliken med mörkare jeanstyg! Ni hittar dem här!annonslänk! De borde varit med i min jeansskola för en perfekt jeansgarderob i vår men jag hade inte hittat dem då ?

Och till jeansen hade jag den här härliga tröjan som jag köpte för ett tag sen. En perfekt vardagströja som funkar till allt! Hittas härannonslänk!

Nu ska jag preppa inför min boostvecka!! Så taggad nu men vi får se hur länge det håller i sig hehe… Följ med mig och peppa mig gärna under tiden 🙂 Hoppas ni haft en bra start på veckan! Ni har väl inte missat veckans Monday Mantra?

Hörs i morgon, puss J!

10 reaktioner på ”Varför jag behöver en super boost vecka! ★”

 1. Hoppas du får en super vecka och återhämtar dig! Så viktigt att fylla på med energi efter en stressig period, tycker det är bra att du delar med dig av det. Kram <3

 2. Heej! Jag och min pojkvän (vi är 19) ska till Stockholm i helgen för att gå på Kendrick Lamar. Men VAART ska vi äta,shoppa,osv?? Hade varit så trevligt om du gett lite tips. Kram! (vi ska bo på söder)

  1. josefindahlberg

   Men åh va kul :)))) Underbart att ni bor på Söder, här bor jag :)))) Ni måste ta er till Nytoget och äta, så mysigt. Kanske middag på Nytorget 6 eller en frukost på nya Omayma på Skånegatan. Där finns lite roliga småbutiker också, annars finns alla “vanliga” butiker på Götgatan (mot slussen) eller inne vid t-centralen så klart 🙂

   Hoppas ni får en magisk helg!! Kram

 3. Hej bästa Josefin (och Vanja)
  Jag hade behövt er hjälp med en grej och undrar om ni kanske kunde vara ett bollplank här.

  
”När man är 32 år gammal ska man ta lån för att köpa en bostad eller kanske en bil. Inte för att man ska överleva en jävla helvetes tumör” 

Min bästa kompis storasyster har en dödlig hjärntumör och är just nu nere i Mexico för behandling. Hon blev sjuk första gången för 10 år sedan, blev frisk och i våras sa de svenska läkarna att de inte kunde göra någonting annat än cellgifter, då hon fått så mycket strålning under sin förra omgång och tumören sitter så dåligt att den inte går att operera. 

I somras lyckades man samla in 2 miljoner för hennes behandling (en behandling ligger på 250 000:-) och nu börjar pengarna ta slut. De har börjat en ny insamling men det går trögt, jag tror speciellt efter att det var en liknande insamling i vintras för en annan person och människor tycker att denna familj nu ”gått under jorden” och känner sig blåsta på pengar. Just nu är det enda alternativet att Erica och resten av familjen (hennes yngre systrar är 25 respektive 26 år) att ta lån för att hon ska kunna fortsätta sin behandling – som fungerar och gör att tumören krymper! 

Dock kan man följa Ericas kamp i Mexico på https://www.facebook.com/groups/145343702729383/?fref=nf (gruppen heter ”go Erica”) och jag undrar om ni skulle kunna vara ett litet bollplank för mig hur man ska kunna gå vidare. Finns det någonting ni skulle kunna hjälpa till med? Sprida ordet eller vet ni några organisationer som skulle kunna vara ett alternativ? 

Jag hoppas att ni på något sätt skulle kunna hjälpa mig att hjälpa till att rädda min bästa väns storasyster. 

Vidarebefodrar 2 länkar som berättar mer om hennes historia 
http://finest.se/ericaluoma/2017/09/23/insamlingen/
  https://www.youcaring.com/ericaluoma-908963 

Tack på förhand
Elin Estving

 4. Köp en burk probiotika (Holistic) .. undvik spannmål och socker ! Med vänlig hälsning Kostrådgivaren 🙂

 5. Hej Josefin!
  Upplever du att jeansen är stora eller små i storleken? Vilken storlek har du? ?

  1. josefindahlberg

   SKulle säga att de är väldigt “vanliga” jag har stl 36. Älskar! Så sköna! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *