Gör som dessa coola brudar – Följ din dröm! ❥

Hej alla mina power babes! Som ni vet ÄLSKAR ju jag att Dream Big! Så i dag tänkte jag att vi skulle prata lite om drömmar. Har ni vågat följa er dröm än? Kanske är det att bo utomlands eller bara att våga gör något nytt och komma ifrån gamla rutiner? Det här inlägget är till er, och till er som är mellan 18 år och 26 år.


Vi ska nämligen prata om att jobba som Au Pair i USA!! Hur coolt!? Jag drömmer fortfarande att bo utomlands en tid i mitt liv, men just nu är det inte ett bra läge för mig. Och även om jag ångrar väldigt lite i mitt liv, ångrar jag nog lite att jag inte jobbade som Au Pair efter studenten. Speciellt nu efter mitt samtal med Kajsa och Nicole, det låter ju sååå drömmigt! Och wow vilka coola tjejer som följer sin dröm och lever detta roliga liv! Och det kan du också göra, ta chansen, vänta inte, time is now!

Jag frågade ju er tidigare om alla era frågor angående ämnet Au Pair, och fick in så många bra frågor, tack! Självklart ställde jag dem till tjejerna som lever i USA nu och jobbar som Au Pair. Kolla in videon här under så ser ni några av frågorna och svaren!

https://www.youtube.com/watch?v=LAftJQMck4Q

Nu förstår jag att ni också är supersugna på att bli Au Pair?! HÄR hittar du mer info och kan signa upp dig för att se hela intervjun och få mer inspiration!

Så glad över jag fick göra den här intervju med dessa två sprudlande tjejer och tillsammans med Cultural Care, så inspirerande! PUSS J!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *