Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:11 | mars 1, 2018

Recept: Enkel super boost lunch/middag ❥

WOW, så många fina kommentarer ni gett om mitt hår! Tack alla sötisar! Jag är så nöjd. Var ju lite nervös inför att styla luggen själv, men igår efter duschen på gymmet gjorde jag det och det till och med det blev bra! Haha. Så kul också att så många av er blev inspirerade och nu själva ska klippa lugg. Om man ångrar sig, så är det ju bara hår, som växer ut 🙂

Under tiden jag var hos frissan var Pauline och handla inför vår super lunch! Ni vet ju att jag har min boost vecka 🙂 Detta helt maaagiska recept kommer från super kvinnan Edita aka foodjunkie. Följ hennes blogg för att få massa härliga recept med en blandning av mysiga vardag. Edita är en så härlig och varm person som man alltid blir glad av, så se till att följa henne 🙂

Recept för två personer:

1 blomkål, 4 potatis, 4 msk nyriven ingefära, 6 hackade vitlök, 2 msk olivolja, 4 nävar färsk spenat, 2 tsk gurkmeja och 2 tsk curry, 2 msk creme fraiche.

(om ni vill ha den vegansk kan ni ju hoppa över creme fraichen och ha ett växtbaserat alternativ)

Tärna potatisen och blomkolen i jämnstora tärningar, koka i saltat vatten. Undertiden riv ingefäran och hacka vitlöken. Fräs dom två i oljan, tills det får lite färg. Lägg ner spenaten i stekpannan. Nu börjar det lukta magiskt i köket. Häll av vattnet från potatisen och blomkålen när bitarna blivit mjuka. Runt 7 min. Häll nu potatisen och blomkålen, blandningen från stekpannan, creme fraiche samt kryddorna, alltså allt, i en stor skål och vänd runt. Färdigt!

 

Här ser ni min nya vattenrenare som alltså rengör vattnet ännu mer och den här ställer jag i kylen så får jag kallt gott vatten 🙂 Under boostveckan har jag förskt att dricka mycket vatten, vilket jag alltid försöker men extra mycket nu när jag renar och boostar!

Det var verkligen en supergod lunch! Så smakrikt, nyttigt och med massa boostade grejer!  Testa den ni med 🙂 Ha en härlig kväll! LOVE J ❥


10 kommentarer10 kommentarer om “Recept: Enkel super boost lunch/middag ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh bra tips!! Ska absolut testas😍 perfekt att tillaga i en liten mini studentlägenhet 😅🙌✨💕

  Svara
 • Jaa, det blev SÅ gott!! Och superenkelt att göra 🙂 Kram

  Svara
 • Det låter så smarrigt, måste testas med detsamma 😉 Du fotar så fina och inspirerande bilder och jag undrar vilken kamera du använder då jag själv har en blogg och är på utkik efter en ny kamera eller ett nytt objektiv. Ville även säga att jag älskar din och Vanjas podcast, ni är så inspirerande och får mig alltid på bättre humör <3

  Svara
 • Va kul :))) Älskar namnet 😉 Jag fotar med Nikon DF, ÄLSKAR!! happy Friday!

  Svara
 • Måste testa receptet!! 😍 Undrar var du hittat din vattenrenare? 👏🏼

  Svara
 • Ja, så gott!! På Sally Voltaire på Åhlens 🙂

  Svara
 • Var är den fantastiska röda tröjan ifrån? 🌙✨💫🌙✨💫🌙✨💫

  Svara
 • Ja verkligen så fin i håret !!

  Svara
 • Tack 😀

  Svara
 • Bilderna är fantastiska!.. Allt är väldigt aptitretande 🙂 Humör och recept är bara ett mirakel!! 🙂

  Svara