Enkelt sätt att boosta din look – t-shirt m tryck! ❥

inlägget innehåller annonslänkar

SO HAPPY IT IS SUNDAY!

Ni vet ju att jag älskar söndagar (!!!!!) och jag har ju skrivit om att jag inte fattar grejer med söndagsångest och att man borde bestämma sig för att släppa det. Om ni missat det inlägget eller bara behöver boost för er söndag kan ni läsa inlägget här.

Vad gör ni idag? Jag är så glad att jag bara fått boosta mig denna helgen och varva ner. I går var jag hemma hela dagen och fixade, lyssande på en SUPEBRA bok och tog en promenad i solen. Snacka om boostdag! Så känner mig redo för måndag imorgon och en ny vecka! Så mycket kul som kommer hända! Som Power Girl Awards galan på torsdag – jag är så galet peppad! Vilka av er power girls kommer jag träffa där? ❥

Älskar min T-shirt jag har på mig på bilden, blir så glad av den och den piggar upp vilken outfit som helst 🙂  Ni hittar den härAnnonslänk!

Ni vet ju att t-shirt med tryck verkligen är en av mina favoriter i garderoben OCH det blir bra på bild 🙂 Bra grej om man vill ha en härlig och peppig bild till Instagram! Jag letade upp några favoriter till er som finns i butikerna nu:

GET IT GIRL – annonslänk.                      PARIS – annonslänk.                    MOTHER NATURE – annonslänk.

Nu ska jag dricka upp de sista från alla mina juicer från denna boost veckan, haha. Ha en underbar söndag! PUSS J ❥

4 reaktioner på ”Enkelt sätt att boosta din look – t-shirt m tryck! ❥”

  1. Har funderat över att klicka hem en bok du tipsat om, nämligen the universe has you back! Undrar dock vilken variant det är du har, för när jag googlar verkar det finnas två olika. En med Gabriella på framsidan och en med lite rymd-tema?
    Kram 🙂

  2. Va mysig blogg! Kom hit nu, och blev väldigt positivt överraskad! Så glada bilder och sånt haha! Älskar tröjan btw vill ha, kanske köper?? (om nån skulle vilja gå in och kolla på min nystartade blogg, får ni gärna kolla)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *