fbpx

Min måndag i bilder ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Happy Monday bästa ni, hoppas ni har en bra start på veckan. Min dag började här på Pom och Flora efter att jag inlett veckan med meditation hemma och såklart med Monday Mantra. Efter frukosten kom min Power Babe Pauline och det var dags att kicka igång veckan. Alltså SHIT VAD MYCKET ROLIGARE det är att jobba när man jobbar med någon. Jag är så peppad på allt vi ska göra framöver, delad glädje är verkligen dubbel glädje!

Vi har mycket på gång och det är mycket som vi ska gå igenom så varje minut räknas. Och tiden går verkligen SÅ fort! (Bra tecken på att vi har kul ihop) Men det är nästan läskigt vad tiden bara flyger förbi men tror det beror på att det är nytt, det kommer nog vavas ner med tiden men fy fan va kul det är att ha någon på sitt team. I love it och I love Pauline, hon är GRYM!

Så länge sen jag var här, jag köpte ju typ min lägenhet pga av det här stället eftersom min lägenhet ligger bredvid, haha.. Dags att börja gå hit igen! Så mysigt och så gott!

Vi har bland annat planerat för mitt nyhetsbrev som ni ska ha gått i dag?! Om inte kolla skärpposten. TACK till alla som signat upp sig, jag lovade ju att lotta ut en lyxig goodiebag och vinnaren är…… FANNY Molander!! (You got mail!) ❥ Och ni andra vinner härliga nyhetsbrev som gör et inkorg lite härligare och peppigare att öppna 🙂 Håll utkik på mejlen nu!

Om du inte signa upp dig än – Gör det här!

Denna måndag till ära hade jag den här blusen som du hittar här!  – annonslänk! Älskar tyget och att den är öppen på axlarna! Love it!

Och eftersom det är iskallt ute hade jag en ulltröja över blusen, en fuskpäls och piffade till det hela med en scarf i håret, SÅ bra knep att få in lite färg i sin outfit nu på vintern.

Ett annat knep är att piffa till sin väska med ett snyggt band från Gabrielle by P. HUR FINT? Den skakade liv i min gamla Zaraväska som jag nu använder varje dag. Älskar!

Den här bruttan alltså!! Gör mina Monyays äääännnnuuuuu härligare!!
 

Efter att veckans podd var inspelad på Drömmis tog vi oss till vårt favoställe Omayma där vi fikade och skrev på vårt projekt – ska berätta mer om det här på bloggen i veckan 🙂

Min bästa partner in crime Vanja som gör alla mina dagar till yay-dagar!! Så mysigt att inleda veckan med dig och så mysigt att vi fick lite egentid för att snacka om livet i dag. Det behövdes! Nu tänkte jag ta kväll faktiskt och stöka runt lite här hemma innan det blir att lägga mig i sängen och lyssna på min nya bok som jag pratar om i veckans poddavsnitt som kommer u på onsdag. Det MÅSTE ni lyssna och ni MÅSTE lyssna eller läsa på den här boken – det har gett mig en enorm AHA-UPPLEVELSE!!! Så häftigt!! Ha en underbar kväll bästa ni! PUSS J!

3 reaktioner på ”Min måndag i bilder ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *