Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | mars 6, 2018

Vad har jag på mitt skrivbord? Och varför är det viktigt för min jobbinsats? ★

Inlägget innehåller annonslänk

Glad tisdag! Hur mår ni? Bra hoppas jag. I dag tänkte jag tipsa om en rolig artikel som jag är med i och som handlar om VAD jag har på mitt skrivbord och HUR det påvekar mitt jobb. För jag tror nämligen att det påverkar mig och min jobbförmåga otroligt mycket. Varför då och hur då?

Jag upplever att när jag sätter mig vid ett skrivbord med saker som gör mig glad så blir jag mer peppad. Jag kanske är lite morgontrött och har inte peppflaggan i topp men när jag ser mina fina blommor eller mitt peppiga block så blir jag matad med inspo och energi. Och därför kommer jag garanterat göra ett bättre jobb än om jag känner mig inspirationslös vid ett tråkigt och kalt skrivbord. Alltså tycker inte jag man ska underskatta piff eller som jag och Vanja jämt pratar om ”att värna vardagsglädjen” för den GÖR SKILLNAD!

Testa!! Pimpa din dator med fina sticker, köp ett fint block eller en snygg penna. Om du fungerar som jag så lovar jag att du kommer att få mer energi till jobbet 🙂 Sen funkar såklart inte alla på samma sätt och vissa kanske alls går igång på färg, form och glada grejer. Men det gör jag!

Psst! Min randiga tröja hittar du här! annonslänk!

Och i den här intervju som jag gjort med min favoritsajt Career Girl Daily har jag delat med mig om VAD jag har på mitt skrivbord och hur det påverkar mig. Jag berättar även om min morgonrutin och vad jag ALLTID har med mig i väskan. Så läs gärna den intervjun! (Klicka här för att komma till intervjun) Hoppas den inspirerar er 🙂 Puss J!


6 kommentarer6 kommentarer om “Vad har jag på mitt skrivbord? Och varför är det viktigt för min jobbinsats? ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är precis som dig! Allt ska vara snyggt och ha fina färger när det är på mitt skrivbord👌🏻
  Vilket samanträffande då jag tänkte skriva ett liknande inlägg på min blogg lite längre fram🎀🌸✨✨💛

  Svara
 • åh härligt 😀 Kul! Kram

  Svara
 • Jag kanske är lite märklig, men mitt skrivbord måste i princip vara helt tomt! Det jag klarar av (och måste ha) på skrivbordet är laptop, telefon och kanske ett glas eller en kopp. Annars börja jag småpilla på precis ALLT, och glömmer helt och hållet att faktiskt jobba. Heh.

  Svara
 • haha ja men ALLA funkar ju olika :))) Jag behöver mitt fluff hehe

  Svara
 • dear where is the pink bag ftom?

  Svara
 • & other stories <3

  Svara