“Lika härligt som vidrigt att inleda en relation” ❥

Glad onsdag på er BÄSTA ni! Hur mår ni? Bra hoppas jag! Och jag hoppas att ni redan hunnit lyssna på veckans poddavsnitt? Jag och Vanja pratar om det otroligt märkliga inslaget i Breaking News med Filip och Fredrik där de pratar om lilla baby basilika, har ni sett det? Så märkligt men också roligt…

En annan grej vi pratar om är om min nya bok jag började lyssna på i helgen (lyssnade i tre timmar!!!!) för jag blev HELT HOOKED!!!! SÅ spännande! Fick en otrolig aha-upplevelse och den boken kommer och har förändrat mitt liv på det känslomässiga planet. Den handlar nämligen om anknytningsteorin! Och jag som upplever att det är lika HÄRLIGT som VIDRIGT att inleda en relation har otroligt mycket nytta av att höra och lära mig om detta. Lyssna på veckans avsnitt för att få reda på mer och på varför jag verkligen behöver denna bok just nu i livet!

Ni hittar veckans avsnitt här!

Och alltså HUR magiska rosor som stod utanför min dörr i dag? UNDERBARA! Jag fick dem av en pr-byrå inför kvinnodagen i morgon. TACK! Hoppas ni får en underbar onsdag finaste ni, hörs sen! Puss och kram!

6 reaktioner på ”“Lika härligt som vidrigt att inleda en relation” ❥”

 1. Älskar er senaste poddis! <3 Jag måste säga att du har varit en stor inspirationskälla för mig sen jag började blogga och det har fått mig att våga öppna mig och berätta min story. Jag började idag!!! och jag är såå nöjd. Det skulle vara en ära om du ville läsa mitt inlägg som handlar om humörsvängningar, breakdowns och ångest. Något som bloggvärlden kan behöva prata mer om! Kram fina du <3
  http://www.devote.se/mathilba/humoersvaengningar-breakdowns-naer-aangesten-aeter-upp-mig-30975931

 2. Kände väl i igen mig i dig med relationer, däremot stannar jag kvar ändå av olika anledningar men ändå tufft ibland.. ens tankar alltså och att vi alla tänker och känner olika✨?

 3. Sättet jag visste att min partner vad en bra dude var att jag fick jättemycket ångest, vilket låter helt fel i mångas öron. Jag sa till och med till honom “Men kan du snälla bara vara elak mot mig någon gång så jag kan dra??” men det var han aldrig, och då blev det tydligt att min anknytning inte är bra.

  Från min uppväxt var jag van vid att bli illa behandlad, stänga in mig själv rejält genom “NÄ, nu ska jag aldrig mer prata med någon!” och jag var fruktansvärt ovan vid kärlek. Hade jag då levt i en relation som inte gav mig ångest pga den osäkerheten, hade jag helt enkelt varit med någon som inte behandlade mig bra för det kan jag hantera till skillnad från schysstheten.

  Kunskap om det här är såååå viktigt! Tänk, annars hade jag hamnat i jättedåliga relationer från start och aldrig lärt mig vad villkorslös kärlek är. <3 Boken har varit guld värld i det arbetet.

  1. josefindahlberg

   Alltså!!! Jag känner SÅ igen mig! Jag har också bara väntat på att något dåligt ska hända så jag kan dra. Så intressant! Och ja boken är så jäkla bra! Ska lyssna klart i helgen!! KRAM

 4. Så intressant med den boken! Känner igen mig så mycket av det du läste upp. När jag träffade killen som nu är min man gjorde jag tvärt emot vad jag brukar. Jag bestämde mig för att gå emot mina dåliga tankebanor att bara strunta i allt för att det är så jobbigt och fortsatte träffa honom. Och i dag är jag en helt annan människa än när vi träffades – mycket tack vare att han är en så trygg person vilket är helt rätt för mig! En som är precis som jag och “otrygg” skulle vara katastrof.
  Det är intressant när en jobbar för aty bli mer medveten om sig själv och sina brister/sidor och tänker lite i förhand och gör medvetna val för att agera på andra sätt än vad en egentligen “ska” göra. För mig har det varit enda fungerande sättet för att få en förändring – för det här otrygga beteendet är ju inget jag önskar föra vidare till ev framtida barn. Ska kolla in boken!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *