Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:35 | mars 8, 2018

Kvinnodagen ❥ Tillsammans är vi en enorm kraft!

 

Hej mina underbara systrar ❥ Jag hoppas som vanligt att ni mår strålande, att ni tror på er själva, att ni vågar drömma stort och att ni följer era drömmar! I dag är det ju internationella kvinnodagen och jag är lite extra stolt över att vara kvinna. Herre jävlar vilket år vi har bakom oss, 2017 – förändringens år!! Så otroligt viktigt år som jag är säker på har skapat förändring för all framtid. Men det är också upp till oss att se till att det sker. Att vi fortsätter visa vägen och lyfter, peppar och hjälper varandra!

Jag är så jäkla glad över att ni är så många som kommer in och läser min blogg och följer mig på Instagram – jag fullkomligt ÄLSKAR att inspirera er och att bli inspirerad av ER! För så är det verkligen. Det här är INGEN envägskommunikation utan vi gör det tillsammans! Och det är det som är så jäkla fint. Varje dag får jag pepp av er och ser hur ni peppar och lyfter varandra i kommentarsfälten och i min Power Babes-grupp. Vilken kraft!

Om du inte är med min Facebook-grupp Power Babes  – gå med här!

För så är det ju verkligen, tillsammans skapar vi en enorm kraft som tar oss framåt. Det är bara att titta på vad som hände under 2017. Vi gjorde det tillsammans, genom att dela med oss, stötta och visa vägen. Det är ett bevis på att det fungerar!

Jag tar mitt ansvar som medsyster och gör det jag kan för att lyfta mina systrar omkring mig, hjälpa när någon behöver hjälp och visa vägen. Och det vet jag att ni också gör vilket för mig SÅ stolt!

Men vi får inte glömma bort varför den här dagen finns, varför den behövs!! Vi har tagit många framsteg men det finns mycket kvar att göra och det gör vi tillsammans. Det finns många kvinnor som fortfarande behöver vår hjälp och kraft. Jag har bestämt mig för att vara en del av den. Har du?

Och vi får inte glömma alla de kvinnor som började gå. De som offrade sina liv för våra rättigheter. I dag tänker jag extra mycket på dem och känner deras kraft i mig.

Så med det här inägget vill jag påminna oss om att vi har en enorm kraft inom oss som vi har rätt till att använda. Och att vi tillsammans ska fortsätta att hylla, lyfta, peppa och hjälpa varandra. För en sak som är säker är att vi är starkare tillsammans!


Så i dag sprider jag lite extra GRL PWR och Dream Fucking Big och hoppas att ni gör detsamma. Och så hoppas jag att jag träffar några av er på Power Girl Awards ikväll! Jag längtar så jag nästan spricker – vilken jäkla kväll som väntar. Ni som inte kan komma dit följa med mig på IG Stories!

All kärlek till er! LOVE U!!! Puss J


8 kommentarer8 kommentarer om “Kvinnodagen ❥ Tillsammans är vi en enorm kraft!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här