Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | mars 8, 2018

Mina bästa stiltips och grym stilinspo ★

 

Som ni vet älskar jag ju personlig stil. Jag är inte speciellt intresserad av trender eller att klä mig ”rätt” utan jag gillar att känna mig bekväm och snygg på mitt sätt. Och jag älskar att ni vill få ännu mer stilinspiration från mig och det SKA NI FÅ!!

Jag ska både ge er mer stil här på bloggen, på YOUTUBE (yes, snart sätter vi igång!!!) men också genom mitt nyhetsbrev. Hurra till alla er som redan prenumererar för i dag kommer ett fullspäckat nyhetsbrev ut med massa grym stilinspo och med personliga stilknep från mig!

För er som inte signat upp er än – gör det här! Så kommer ni också få massa härlig stilinspo varje torsdag bla! Är ni snabba på att signa upp er idag kommer ni hinna få dagens nyhetsbrevet som kommer skickas ut i eftermiddag.

Det ni ofta frågar efter är VAD man ska tänka på för att göra en vardagslook lite mer stylish och rolig så nu ska ni få lite konkreta tips! Mitt första knep är att ha ett ”fokusplagg”, som min leopardkjol som jag har i den här outfiten. (Du hittar kjolen här!)annonslänk!

Att ha ett plagg i sin look som är i färg eller mönster är ett superenkelt knep för att få din outfit att lyfta. Men det kan också vara att ha en hel outfit i en färg och då kan till och med ”färglösa” färger som svart och vitt funka. En monokrom look ser automatiskt cool och stylish ut tycker jag så man måste inte slänga in massa färg eller mönster om man inte trivs i det.

En annan enkel grej för att göra din outfit lite roligare är helt klart att ha ett par roliga strumpor. I färg, mönster, glitter eller kanske svarta transparenta med stjärnor eller nät. Ett superenkelt knep som på en gång gör din look lite mer intressant.

Huvudbonader gör också din look mer personlig och ”rolig”. En hatt, basker eller ett fint hårband gör vilken outfit som helst lite härligare. Du liknande mitt hårband här! annonslänk!

Tillbaka till fokusplagget. Det här outfiten skulle ju inte alls ”poppa” om jag inte hade på mig min leopardkjol för i övrigt är det ju en rätt vanlig look med en vit sticka tröja (som iof är superfin – Du hittar den här! annonslänk) och svart bas. Det är ju helt klart leokjolen som lyfter hela looken!

Så för mig är basplagg lika viktiga som mina fokusplagg i min garderob. För tillsammans skapar den en skön balans i looken!

Hoppas ni fick lite härlig inspo OCH att ni nu signat upp er på mitt nyhetsbrev (Gör det här annars!). Dela gärna med er av ERA bästa stilknep OCH vad ni vill ha mer av här på bloggen i stilväg. PUSS J!


4 kommentarer4 kommentarer om “Mina bästa stiltips och grym stilinspo ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grymt inlägg! Dags att ta ett varv i garderoben och se vilka kombos man kan finna 😍

  Svara
 • Underbart!!

  Svara
 • Gillar verkligen kjolen,hur är den i storleken,jag har S el strl 36,
  Tack för härliga stylingstips!

  Svara
 • Jag tog 38 och den var lite stor på mig, men jag brukar har 36 så den är nog rätt ”normal” i stl 🙂 SÅ fin! Kram

  Svara