Ljuvlig fredagsmorgon ❥

Happy Friday!!! Först och främst, vilken jäkla kväll det var igår!!! Om ni inte kollat in min Instagram Story från Power Girl Awards-galan måste ni göra det nu (kolla här!) , klippen ligger uppe fram till ikväll. En helt MAGISK kväll! Massa bilder från galan kommer så håll utkik! Och denna underbara feeling fortsätter. I dag startade jag dagen med en ljuvlig frukost i Day Birger Mikkelsen otroligt snygga showroom tillsammans med Tess och Forni! Där jag blev kär i den här kappan – hur fin? Älskar färgen, perfekt att lysa upp stan i under våren 🙂

 Fredagsfrulle on point!

En riktigt bra start på dagen! Jag kan iof inte FATTA att det redan är fredag, veckan har bara rusat förbi! Nu måste jag jobba, jobba, jobba, mycket som ska hinna bli klart innan helgen 🙂 Ha en magisk dag så hörs vi sen! Puss J

3 reaktioner på ”Ljuvlig fredagsmorgon ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *