Jag vill göra om hela min lägenhet ★ Inredningsinspo!

Okej, eftersom jag inte får min lägenhet såld för det priset jag vill ha pga att marknaden är så märkligt just nu så har jag bestämt mig för att vänta och i stället göra om hemma. SÅ KUL!!! Jag är så peppad och vill typ göra om ALLT. Vilket jag såklart inte ska göra men jag ska göra en hel del och nu ska ni få veta vad.

Prio ett är att måla om. Jag vill ha en ny fräsch färg i vardagsrummet och jag funderar på en ljusljus rosa eller beige. Jag har vitt nu men det behöver verkligen målas om jag jag känner att en liten ton av något kommer göra rummet varmare och mysigare.. Gillar färgen på bilden ovan även om jag tycker den är för mörk men typ en ljusare version av den.. Vad säger ni?

Jag köpte en ny soffa i somras som jag tycker är skitsnygg men tycker att den är lite för stel för min lägenhet så jag har tänkt att jag ska köpa en ny soffa till min nästa lägenhet men nu känner jag att jag lika gärna kan en  ny nu. Jag vill ha en sån här fluffig-linne-soffa som alla har. SÅ FIN! Hittade den här bilden på Pinterest som är från Joannas mysiga lya. Men frågan är om jag vill ha en beige eller vit?!

Jag ÄLSKAR ju den här vita, härliga, lyx-boho-känslan i sovrummet men är ändå lite trött på den så min tanke är att….

Ha en fondtapet!! SÅ FINT! Jag tänker att en av väggarna i sovrummet (den utan fönster) ska få lite kläder i form om någon fransk härlig tapet. Om ni har tips på fina tapeter får ni gärna langa dem till mig 🙂

Men alltså hur fint är det inte?! Att jag inte redan har det hemma är märkligt. Så peppad på att få den på plats!

 

Men kommer ändå vilja ha den här härliga boho-viben i sovrummet men tror det kan vara fint tillsammans, måste bara hitta rätt tapet.

I drömmen hade jag gjort om mitt badrum så här! HUR FINT!!?? Men det får bli till nästa lya 🙂

Vill bara sätta igång och fixa NU! Så peppad! Puss J!

2 reaktioner på ”Jag vill göra om hela min lägenhet ★ Inredningsinspo!”

 1. Hej Jossan!
  Så kul att du satsar på att göra om i den lägenhet du befinner dig i just nu, såå bra att förändra där man står ? Jag är gammal målare och har jobbat som det i sju år innan jag bytte bana så här kommer lite tips.

  1. Det finns massor av fina tapeter som inte är så dyra på rusta annars finns ju massor i olika pärmar i målarbutikerna och alla pärmar har olika teman så du kan specifikt fråga efter en Fransk tapet eller fransk vibe.

  2. Köp ingen pappers tapet! Tapetvåden blir som blött tidningspapper och det är väldigt svårt att skära i plus att du med den tapeten får synliga skarvar med överlapp.

  3. Köp istället en easy up tapet eller non voven som de heter, de sätts kant i kant och man rullar limmet på väggen istället för på tapeten.

  4. Maila mig om du vill ha fler tips eller hjälp att hänga tapeten ?

  Massor av kramar och lycka till ??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *