Nej, är jag sjuk igen?!?!

God morgon gullisar, i går avbröt jag min jobbdag runt tretiden och gick hem och la mig efter att jag känt mig sämre och sämre under dagen. Det började i söndags med ont i halsen och blev värre i går morse och så kändes det som att det tog över kroppen under dagen. Ni vet när man lixom känner det i musklerna… OCH eftersom min nya grej är att verkligen lyssna på kroppen och göra det som jag behöver så gick jag hem. Minns inte när det hände senaste så känner mig riktigt stolt!

Men innan jag gick hem och la mig hann jag med en heldag med den här bönan. Jag och Vanja började nämligen dagen tillsammans med Beatly där vi pratade på deras frukostseminarium om influencer marketing, SÅ KUL! Vi pratar även om det i veckans podd som kommer ut på onsdag så missa inte det 🙂

Väl hemma i sängen låg jag nerbäddad i mina nya lakan och örngott från Nine Bedding, jag ÄLSKAR ju allt som går att göra personligt så är kär i mina nya kuddar!

En annan grej jag är KÄR i och som jag äter VARJE DAG är dadlar i lakritspulver… Jag vet att det kan låta märkligt och jag var själv skeptisk när jag hörde om det men det är helt sinnessjukt gott. SOM GODIS!! Det är mitt nya kvällsnack! Ica har egna och annars brukar jag hitta dem i ekohyllan. Har ni provat? Gillar ni? Om du inte provat måste du testa!!

I dag mår jag typ samma som i går, ont i halsen och lite seg men tror verkligen det var bra att jag vilade i går och ska försöka köra på lågt tempo i dag så går det nog över snart! Kanske dags för en till boostvecka snart?! Återkommer om det! Ha en fin tisdag bästa ni! Puss J!

7 reaktioner på ”Nej, är jag sjuk igen?!?!”

  1. Eländigt elaka marsbaciller! Känns som varannan person är sjuk just nu?! KRYA PÅ DIG! Och vart kommer din finfina vita omlottblus ifrån? <3

  2. åh, lakritsdadlar är min livräddare i nöden när sötsuget varit för jobbigt ??? superenkelt att göra själv dessutom, och det hjälper finemang – snart ett år utan vitt socker efter ett helt liv som sockerberoende! woop! hoppas du kryar på dig snart, usch för oändliga sjukdomsperioder alltså ?? kram!

  3. Antagligen ett klokt beslut att avsluta gårdagen lite tidigare och att ta hand om sig själv.
    Hoppas du blir helt frisk snart.

  4. Jag kan dock förstå att du blir sjuk för den dagen du beskrev igår är ju inte att vila och du ladda upp att du åt tacomiddag med nån på kvällen = ej vil. Du får ju såklart leva som du vill men känns inte riktigt som du lyssnar på kroppen som du säger att du gör. Du kanske skulle behöva verkligen vila och inte göra nånting. Att göra det i några dar är inte mycket om man vill bli av med en infektion påriktigt /sjuksyrra

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *