God morgon ❥ Mina planer för dagen & update på måendet!

God morgon torsdag! Hur mår ni? Jag mår bättre, HURRA!! Men är inte riktigt frisk än men det går helt klart åt rätt håll! Just nu sitter jag här hemma i min nya mysklänning som jag köpte på Rodebjer i går (ska visa den sen) och sitter och planerar min dag. Kl tio har jag mitt första telefonmöte och innan dess tänkte jag riva av mejlen. Sen blir det två telefonmöten och efter det kommer Pauline. Och till mig stora glädje är det soooooool! Perfekt för oss som ska ha fotodag 😀

  

Efter fotodagen här hemma ska jag svida om och åka till studion för att spela in fler avsnitt av Are You The One Studion. SÅ TAGGAD! Älskar det programmet, så jäkla kul. Har ni sett det och har ni sett eftersnacket där jag är med i panelen (finns att se här)?? Haha, helt klart vårens roligaste jobb!!

Ha en underbar torsdag bästa ni! Do what you love & believe in yourself! Love J

3 reaktioner på ”God morgon ❥ Mina planer för dagen & update på måendet!”

  1. Jag ser are you the one ??. Tycker det är jätte underhållande program, helt fast haha. Du gör ett strålande jobb i det ?✨!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *